Xiaomi se pregătește să lanseze următoarea serie flagship

Scris de | 28 octombrie, 2024
Xiaomi se pregătește să lanseze următoarea serie flagship

Xiaomi nu a ținut chiar capetele de afiș cu lansările pentru flagship-urile sale, deși multe dintre device-urile de top recente se pot lăuda cu o performanță foarte bună a camerei, ceea ce le face numai bune de recomandat pe acest segment, de cameraphones.

Compania se pregătește acum pentru lansarea Xiaomi 15 și Hyper OS 2, evenimentul fiind programat pentru 29 octombrie în China. La Summit-ul Snapdragon, Xiaomi a anunțat că acestea vor fi primele dispozitive lansate care să echipeze noul cip Snapdragon 8 Elite.

Pe contul său Weibo, Xiaomi a confirmat oficial că seria Xiaomi 15 va fi lansată în China pe 29 octombrie, la ora 19:00 (ora Beijingului).

Imaginea teaser prezintă doar două dispozitive, iar postarea menționează în mod specific Xiaomi 15 și Xiaomi 15 Pro. Astfel, se presupune că evenimentul de lansare se va concentra cel mai probabil pe aceste două modele, fără a include și Xiaomi 15 Ultra, deși nu este exclus să apară și un teaser pentru această variantă. Posterul evidențiază, de asemenea, și parteneriatul cu Leica, unul care va fi prezent și la seria Xiaomi 15.

Etichete: , ,

Sursa: via Android Authority