Black Friday a început deja la evoMAG. Reduceri la telefoane, televizoare și laptop-uri

Scris de | 25 octombrie, 2024
Black Friday a început deja la evoMAG. Reduceri la telefoane, televizoare și laptop-uri

Astăzi, 25 octombrie, începe deja perioada de Black Friday, cel puțin în cadrul câtorva magazine. evoMAG păstrează „tradiția” anilor precedenți, livrând primele reduceri în cadrul campaniei sale cu două săptămâni înaintea debutului „oficial” al Black Friday. Magazinul anunță că va avea trei „episoade” de reduceri, fiecare cu alte produse incluse în campanii de reducere, și fiecare cu reduceri din ce în ce mai mari.

Black Friday 2024 la evoMAG este organizat în trei „episoade”

evoMAG anunță că va oferi discount-uri de până la 70% la peste 50.00 de produse. Cu ocazia acestei campanii de Black Friday, magazinul vine și cu o nouă identitate de brand, cu un logo modernizat.

„Prin noua noastră abordare de brand, vrem să consolidăm încrederea pe care clienții o au în evomag, oferind mai multă transparență și un stil de comunicare adaptat așteptărilor lor. Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, este momentul ideal pentru a ne prezenta noua identitate de brand. Reducerile din această campanie sunt gândite să aducă valoare reală, susținând astfel poziția noastră pe piață și reafirmând angajamentul nostru de a oferi o experiență de cumpărare autentică și fără artificii”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evomag.

Primul episod de Black Friday 2024 la evoMAG începe astăzi, 25 octombrie, și ține până săptămâna viitoare, joi, pe 31 octombrie. În cadrul acestui prim episod, evoMAG promite reduceri de până la 50% pentru produsele incluse în campanie.

Iată câteva produse cu reduceri substanțiale incluse în primul episod de Black Friday 2024 la evoMAG:

  • Samsung Galaxy A05 – reducere de 10%, preț final 469,99 lei;
  • Smartwatch Canyon Sanchal – reducere de 57%, preț final 99,99 lei;
  • Laptop Asus VivoBook 15.6″ FHD, 8GB, 512GB SSD – reducere de 400 lei, preț final 1.599,99 lei;
  • Televizor LED TCL 80 cm (32″), Smart TV, Wi-Fi, CI+ – reducere de 18%, preț final 549,99 lei;
  • Perie electrică Revlon One-Step Style Booster – reducere de 50%, preț final 75,00 lei;
  • Mașină de spălat Candy Wi-Fi, 10 kg – reducere de 21%, preț final 1.099,99 lei;
  • Trotinetă electrică MOBIX Urban E9 PRO – reducere de 350 lei, preț final 999,99 lei;
  • Scaun gaming reglabil Redragon Spider King – reducere de 250 lei, preț final 399,99 lei.

Episodul al doilea începe pe 1 noiembrie, și ține până pe 7 noiembrie, în „ajunul” Black Friday. Aici, evoMAG promite reduceri de până la 60%.

În cele din urmă, Black Friday-ul „oficial” va debuta și la evoMAG tot pe 8 noiembrie, așa cum așteptăm de la eMAG și alte magazine de specialitate. Acest „episod 3” va ține până pe 10 noiembrie și va oferi reduceri de până la 70% pentru produsele care vor fi incluse în campanie.

evoMAG încurajează clienții să revină pentru a verifica reducerile din fiecare episod, întrucât vor include produse noi și reduceri din ce în ce mai mari la anumite produse. evoMAG are și un parteneriat cu Sameday și promit livrări rapide la domiciliu sau la easyBox. Obiectivul este de a livra peste 90% dintre comenzile plasate în maximum 7 zile de la încheierea fiecărui episod de reduceri.

Etichete: , , ,