Noile imagini cu Samsung A36 ne arată un spate schimbat și un device mai subțire

Scris de | 21 octombrie, 2024
Noile imagini cu Samsung A36 ne arată un spate schimbat și un device mai subțire

Samsung își va schimba limbajul de design consacrat odată cu lansarea Galaxy A36 (și, probabil, A56). Noile imagini 3D, postate de Giznext și OnLeaks, ne oferă o primă privire asupra acestui aspect.

Se pare că telefonul va face un pas în trecut, iar cele trei lentile ale camerei de pe spate nu vor mai fi elemente separate, ci vor fi grupate într-o „insulă foto” cu dispunere verticală, asemănătoare cu ceea ce am putut vedea pe Galaxy A30s și alte modele care au fost lansate cu câțiva ani în urmă.

Designul Samsung Galaxy A36

Samsung va păstra unele elemente de design din seria A actuală, cum ar fi „Key Island” (bump-ul unde se află butoanele Power și Volume). A36 va fi puțin mai îngust decât A35, măsurând 77,9 mm lățime (față de 78,0 mm) sau 78,4 mm dacă includem „Key Island”. Modelul nou va fi un pic mai înalt, măsurând 162,6 mm (față de 161,7 mm).

Acest lucru se datorează, parțial, faptului că Samsung mărește dimensiunea ecranului Galaxy A36 la 6,64” (de la 6,60”). Modelul viitor va fi mai subțire decât predecesorul său, măsurând 7,4 mm (față de 8,2 mm). Dacă includem și bump-ul camerei, grosimea ajunge la 9,6 mm. Încă nu se știe nimic despre capacitatea bateriei.

Performanța și chipsetul

Recent, Galaxy A36 (SM-A366B) a apărut în Geekbench rulând Android 15. În ceea ce privește CPU-ul, ar putea fi vorba de Snapdragon 6 Gen 3 sau 7s Gen 2. Aceasta reprezintă o nouă schimbare în furnizorii de procesoare pentru seria A3x, care a trecut de la Dimensity 1080 pe A34 la Exynos 1380 pe A35.

Revenind la capitolul display, acesta va fi dispune de un panou plat cu o cameră frontală perforată, dispusă central, și margini ușor asimetrice. Din față, A36 arată aproape la fel ca predecesorul său. Senzorul de amprentă nu va fi pe lateral, deci va fi integrat în display (fără schimbări aici).

Galaxy A56 și chipset-ul Exynos

Recent, și Galaxy A56 a mai tot apărut prin diverse leak-uri, echipat cu un nou chipset Exynos 1580, și cu grafică AMD RDNA. Deși aceste informații sunt promițătoare, este foarte probabil să mai treacă câteva luni până să vedem anunțurile oficiale pentru Galaxy A36 și A56.

Etichete: , , ,

Sursa: via GSMArena