Când se lansează OnePlus 13. Primele imagini oficiale confirmă culorile

Scris de | 21 octombrie, 2024
Când se lansează OnePlus 13. Primele imagini oficiale confirmă culorile

OnePlus 13 urmează să fie anunțat pe 31 octombrie, anunță sub-brand-ul Oppo, iar cu ocazia dezvăluirii acestei date, avem și primele imagini oficiale cu dispozitivul. Se pare că leak-urile recente erau reale, întrucât noul telefon adoptă un design rafinat, bazat pe cel al ultimelor câteva generații, dar semnificativ mai „plat”. Acesta ar putea fi primul flagship de la OnePlus după mulți ani care nu adoptă un ecran curbat la margini.

OnePlus 13 va fi lansat în China pe 31 octombrie

Telefonul apare în imaginile oficiale de promovare de la OnePlus în trei variante de culoare: un negru sau gri închis, un albastru cu accente argintii și o versiune albă. Se pare că de data aceasta nu mai primim un model verde, așa cum ne-am obișnuit de câțiva ani buni pe telefoanele acestui brand. Versiunea neagră are o textură care imită abanosul, spun descrierile oficiale, iar abastru are textură soft-touch, așa cum am mai văzut în trecut și pe OnePlus 11 și 12.

La nivel  de design, marginile metalice subțiri și ușor curbate sunt acum înlocuite cu margini plate, așa cum vedem pe din ce în ce mai multe flagship-uri, încă de la debutul seriei iPhone 12 din urmă cu patru ani.

Modulul de cameră este acum integrat într-o insulă circulară care nu se mai conectează la rama de pe laterale, însă primește un accent argintiu care separă partea de sus de cea de jos a capacului de pe spate. OnePlus 13 va integra, din nou un slider dedicat pentru alegerea profilului audio preferat, în timp ce camera este, din nou, dezvoltată în parteneriat cu Hasselblad.

Printre noutățile pe care le aduce este un ecran BOE care permite controlul frecvenței de afișare pe zone ale display-ului. Această tehnologie ar putea oferi îmbunătățiri importante la capitolul autonomie. De altfel, OnePlus 13 se anunță a fi un telefon cu autonomie bună chiar și fără această tehnologie, urmând să folosească un acumulator intern de 6.000 mAh, cu încărcare la 100W. Telefonul va ave și încărcare wireless compatibilă cu accesorii magnetice și se așteaptă să integreze noul Snapdragon 8 Elite, cel mai performant chipset de la Qualcomm.

Lansarea de pe 31 octombrie este pentru China, deci cel mai probabil va trebui să așteptăm până în prima parte a anului următor pentru a pune mâna pe OnePlus 13

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Android Police