Alien: Romulus va fi lansat pe VHS, pentru fanii filmelor horror clasice

Scris de | 21 octombrie, 2024
Alien: Romulus va fi lansat pe VHS, pentru fanii filmelor horror clasice

Seria Alien trece printr-o adevărată renaștere în acest an, cu Alien: Romulus care poate fi considerat un succes atât pentru critici, cât și pentru publicul general, dar și o reușită la box-office, unde a adunat 350 de milioane de dolari la nivel global până în acest moment, conform Box Office Mojo. Este astfel pe locul al doilea în topul filmelor din seria Alien cu cele mai mari încasări, după Prometheus, și recent a intrat în mediul digital, de unde poate fi închiriat pentru a fi vizionat acasă.

O veste bună primesc și colecționarii de filme în format fizic, pentru că în luna decembrie Alien: Romulus va fi disponibil în mai multe variante. Astfel, vor exista ediții 4K Blu-Ray, 4K steelbook și Blu-Ray ale filmului, iar pentru fanii filmelor horror cu adevărat clasice, filmul regizat de Fede Álvarez va fi disponibil și în format VHS. Anunțul a fost făcut chiar de regizor la Beyond Fest, și această variantă specială va fi disponibilă din data de 3 decembrie 2024. Este vorba de o ediție limitată care va include artwork de la Matt Ferguson, aceasta fiind și prima lansare în format VHS de la un studio important din 2006 încoace.

Nu am apucat să fac un review pentru Alien: Romulus, însă am văzut filmul încă din primul weekend de lansare, în IMAX, fiind unul dintre cele 10 care se aflau pe lista personală cu peliculele pe care abia așteptam să le văd în 2024. Este un horror foarte bun, poate chiar cel mai bun al anului de până acum, și dacă ești un colecționar de filme, cu siguranță vei vrea să îl adaugi și pe acesta în biblioteca ta. Pentru cei care vor să se pună la curent cu franciza, toate filmele Alien sunt disponibile pe platforma de streaming Disney+, iar anul viitor vom avea parte de un nou serial din această lume, Alien: Earth, creat de FX.

Etichete: , , , ,

Sursa: Horror Fans Will Be Screaming Over This New Retro ‘Alien: Romulus’ Release