Toate jocurile noi anunțate la Xbox Partner Preview + trailere

Scris de | 18 octombrie, 2024
Toate jocurile noi anunțate la Xbox Partner Preview + trailere

Microsoft a ținut ieri seară, pe 17 octombrie, o prezentare de jocuri și conținut nou care vin pe platformele companiei, adică pe consolele Xbox One, Series S/X și PC. Important de menționat este că aceste jocuri NU sunt dezvoltate de Microsoft sau studiourile sale, întrucât stream-ul s-a numit „Xbox Parner Showcase”. În timp ce multe vor fi disponibile pe Game Pass din prima zi, altele nu vor fi, iar multe dintre aceste jocuri vor fi lansate și pe PlayStation, dar și pe alte magazine de jocuri pentru PC, precum Steam și Epic Games Store.

Dacă vreți să urmăriți prezentarea Xbox Partner Showcase integral, puteți să dați pur și simplu play mai jos:

Alan Wake 2: The Lake House – Launch Trailer

Prezentarea a început cu un trailer pentru cel de-al doilea expansion pentru Alan Wake 2, jocul lansat anul trecut, numit „The Lake House”. Acest DLC leagă și mai mult Alan Wake de jocul Control, dezvoltat tot de Remedy Entertainment. DLC-ul se lansează pe 22 octombrie.

Cronos: The New Dawn – Official Cinematic Reveal Trailer

Cronos: The New Dawn a fost prima surpriză adevărată din această prezentare. Jocul este dezvoltat de Bloober Team, studioul responsabil și pentru remake-ul Silent Hill 2, lansat de curând, dar și pentru alte jocuri horror, precum Layers of Fear, Blair Witch și The Medium. Noul titlu pare să fie încă un joc survival horror, dar cu o componentă interesantă de manipulare a timpului, așa cum sugerează numele. Trailerul include câteva secvențe misterioase, dar și puțin gameplay, pentru a ne face o idee despre tipul de joc pe care îl vom primi. Jocul se lansează în 2025 și vine pe Xbox Series S/X, PlayStation 5, și PC.

Blindfire – Announce & Early Access Reveal – Light Them Up

Blindfire vine cu un concept interesant: un shooter de multiplayer în arene fără prea multă lumin. Trebuie să te bazezi atât pe ceea ce vezi, cât și pe ceea ce auzi pentru a ieși câștigător. Jocul este deja disponibil în Game Preview pe Xbox Series S/X și PC.

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii – Naval Combat Reveal

Noul trailer pentru Like a Dragon Pirate Yakuza in Hawaii dezvăluie că acesta nu este un JRPG, la fel cum am văzut în ultimele două titluri din serie, ci mai degrabă un soi de action adventure cu accent pe o mecanică de lupte navale în larg. Aduce aminte de Assassin’s Creed IV: Black Flag și cumva de noul Skull & Bones de la Ubisoft. Jocul se lansează pe 28 februarie 2025 pe Xbox One și Series S/X, PlayStation 4 și 5 și PC.

MOUSE: P.I. For Hire – Official Xbox Trailer

Mouse: P.I: for Hire era anunțat de ceva vreme și acum are o fereastră de lansare, în 2025. Jocul te pune în rolul unui detectiv particular într-un univers inspirat din desenele animate din anii ’20 ale secolului trecut. Stilul artistic și personajele seamănă cu cele desenate de studiourile Disney ale vremurilor, iar personajele sunt 2D într-un mediu 3D. Jocul se lansează pe Xbox One și Series S/X, PlayStation 4 și 5, Nintendo Switch și PC.

Subnautica 2 – Official Teaser Trailer

Subnautica 2 a fost anunțat oficial, cu o nouă planetă misterioasă acoperită de apă și posibilitatea de a juca în mod cooperativ în echipe de maximum 4 membri. Jocul se lansează pe Game Pass și va fi disponibil în „Game Preview” (adică Early Access) în 2025. Jocul va fi disponibil pe Xbox Series S/X, PC. Probabil că va veni și pe PlayStation, la un moment dat, dar poate după ce se lansează în afara programelor Early Access.

Animal Well – Official Xbox Available Now Trailer

Animal Well, unul dintre jocurile surpriză ale acestui an, este acum disponibil și pe platformele Xbox.

EDENS ZERO – Announcement Trailer

Eternal Strands – Cast & Combine Trailer

Mistfall Hunter – Announce Trailer

Mistfall Hunter pare să fie un joc inspirat de seria Souls de la From Software, însă combină mecanicile de joc și chiar și stilul artistic al acelor jocuri cu o mecanică de „extracție”, populară în jocuri multiplayer pe echipe. Jocul se lansează în 2025 pe Xbox Series S/X și PC.

Wheel World – Official Gameplay Trailer

Phasmophobia – Official Xbox Release Date Trailer

Jocul horror Phasmophobia, care s-a bucurat de un succes imens pe PC, vine și pe Xbox Series S/X pe 29 octombrie. Va permite crossplay cu alte platforme.

The Legend of Baboo – Official Announce Trailer

Un action adventure la persoana a treia într-un stil mai „clasic”, care aduce aminte de generațiile PlayStation 2 și PlayStation 3. Nici grafica nu este foarte avansată. Din acest motiv, probabil, jocul vine atât pe Xbox Series S/X, cât și pe generația anterioară, Xbox One, cât și pe PC.

WUCHANG: Fallen Feathers – Official Trailer

WUCHANG: Fallen Feathers este un joc diferit de WUKONG: Black Myth, deși nu ai spune asta dacă vezi gameplay-ul. Ambele sunt jocuri de acțiune la persoana a treia și ambele te pun în confruntări cu boși amenințători din mitologia chineză. WUCHANG se lansează direct pe Game Pass în 2025 pe Xbox Series S/X și PC. Jocul vine și pe Steam și PlayStation 5.

FBC: Firebreak – Official Announcement Trailer

Al doilea anunț de la Remedy Entertainment, și cel final din prezentare, a fost FBC: Firebreak, un spinoff al lui Control, care te pune în rolul unei echipe de trei membri care se luptă cu forțele Hiss pe holurile Biroului pentru Control. Acesta este un joc de multiplayer cooperativ și pare că vor exista mai multe clase de jucători, fiecare cu abilitățile sale. FBC: Firebreak este primul joc multiplayer de la Remedy și mi se pare ciudat că nu are un nume care să îl lege mai mult de Control, precum Control: Firebreak. Jocul se lansează pe Xbox Series S/X, PC direct pe Game Pass și pe abonamentul PlayStation Extra pe PlayStaiton 5.

Etichete: , , , , , , ,