Motorola adaugă Circle to Search pe unele dintre smartphone-urile sale de top

Scris de | 18 octombrie, 2024
Motorola adaugă Circle to Search pe unele dintre smartphone-urile sale de top

Circle to Search a fost lansat în exclusivitate pe Galaxy S24 în ianuarie și s-a extins rapid la seria Pixel și la alte dispozitive Galaxy. Recent, mai mulți producători, inclusiv Xiaomi și HONOR, au adoptat acest mod de căutare pe telefoanele lor. Acum, un alt producător s-a alăturat acestei liste: Motorola.

Potrivit celor de la 9to5Google, Motorola a anunțat că Circle to Search este acum disponibil pe unele dintre telefoanele sale.

Circle to Search permite utilizatorilor să caute ceva fără să facă switch între aplicații, oferind o modalitate nouă de a căuta pe smartphone-urile Motorola, printr-un gest simplu. Totuși, anunțul companiei nu specifică ce dispozitive suportă această funcție și nici nu oferă detalii despre planurile viitoare de rollout al Circle to Search.

Andrioid Authority a descoperit că Circle to Search este disponibil în cele mai recente actualizări software ale Motorola Razr 50 și Motorola Edge 50 Ultra. Peste 100 de dispozitive Android suportă Circle to Search, majoritatea fiind smartphone-uri din seria Samsung Galaxy.

Etichete: , ,

Sursa: via Android Authority