Beneficiile Disney+, mai scumpe acum pe noile planuri Standard și Premium

Scris de | 18 octombrie, 2024
Beneficiile Disney+, mai scumpe acum pe noile planuri Standard și Premium

Disney+ a început aplicarea noilor tarife în România. În locul unui abonament unic, serviciul de streaming de la Disney oferă acum două opțiuni pentru clienți: unul „Standard” și unul „Premium”, așa cum am văzut și pe alte servicii de acest gen în ultimii ani. Ce nu face acest serviciu este să introducă (încă) un abonament cu reclame, deși concurența precum Max și SkyShowtime au trecut deja la astfel de opțiuni mai ieftine.

Dacă până ieri, 17 octombrie, puteam să ne abonăm la Disney+ printr-un singur abonament, care costa 369,90 lei pe an sau 36,99 lei pe lună, acum, acel abonament dispare complet. În locul său au fost introduce variantele Standard și Premium, care oferă beneficii diferite.

Ce este abonamentul Standard

Abonamentul Standard devine acum abonamentul de bază, care este dedicat celor care vor doar acces la cele mai noi producții care se lansează pe Disney+, fără să aibă pretenția de a primi cea mai înaltă calitate de redare video și audio. Acest abonament este limitat la rezoluție Full HD și la maximum două dispozitive pe un singur cont pentru redare simultană.

Noul abonament are un preț de 29,99 lei pe lună pentru cei care vor să plătească în acest mod, sau 299,90 lei pe an. Oferta anuală oferă practic 12 luni de abonament la prețul pentru 10 dacă le-ai plăti lunar.

Ce este abonamentul Premium

Abonamentul Premium este practic abonamentul unic de până acum de la Disney+, dar cu un nou nume și la un preț mai mare. Acesta crește de la 36,99 lei pe lună la 49,99 lei pe lună, cu opțiunea de a plăti anual 499,90 lei pentru oferta cu două luni gratuite.

Beneficiile acestui abonament sunt exact cele pe care le primeai anterior la 369 lei: redare în rezoluție 4K și în format HDR acolo unde este cazul, maximum patru dispozitive conectate în același timp la un cont, dar și acces la sunet spațial prin Dolby Atmos.

Niciunul dintre abonamentele Standard și Premium nu afișează reclame înaintea, în timpul sau după terminarea redării. Disney spune că singurele reclame care ar putea apărea ar fi în timpul unor transmisii live și evenimente speciale care pot avea loc pe serviciu, ca parte a programelor.

Abonații care încă sunt pe planul vechi, vor trebui să treacă pe planul nou de plată începând cu data de 21 octombrie.

Etichete: , , , , ,