Avem parte de noi leak-uri cu OnePlus 13

Scris de | 18 octombrie, 2024
Avem parte de noi leak-uri cu OnePlus 13

Câteva imagini „leaked” cu model OnePlus 13 au apărut online, oferindu-ne o perspectivă asupra posibilului design al viitorului flagship. Imaginile, postate de Evan Blass (OnLeaks), arată un telefon care seamănă cu OnePlus 12 din spate, dar care vine cu câteva schimbări notabile.

Nu este clar dacă este o fotografie reală sau doar o randare, dar prima imagine, pe care o poți vedea mai jos, pare să fie cu o versiune metalică neagră a device-ului. Designul camerei este ușor diferit, cu blițul integrat într-una dintre lentile, iar logo-ul Hasselblad a fost mutat mai spre dreapta. Spatele telefonului pare, de asemenea, să aibă un finisaj ceva mai argintiu, comparativ cu spatele de sticlă al modelului OnePlus 12.

O a doua imagine a fost, de asemenea, postată și se presupune că este cu OnePlus 13, într-o nuanță mai deschisă, cu fața în jos pe o masă, în timp ce o persoană ne arată lângă ceva ce pare a fi un OPPO Find X8 de culoare albastră. Oppo Find X8 este un alt telefon de top care urmează să fie lansat în curând.

Nu este clar din imagini cum va arăta partea frontală a telefonului sau care vor fi specificațiile lui. Cu toate acestea, imaginile sugerează că OnePlus va aduce unele schimbări de design pe următorul său flagship. Aceste imagini circulă, cel mai probabil, pe rețelele sociale din China.

Despre OnePlus 13

OnePlus 13 va fi lansat în China, cel mai probabil, înainte de sfârșitul lunii octombrie, iar lansarea globală va urma probabil la începutul lui 2025. Regiunile care sunt de obicei incluse în lansările globale OnePlus sunt America de Nord, Europa și India, dar disponibilitatea specifică poate varia. Iată o prezentare rapidă a specificațiilor zvonite:

  • Procesor: Snapdragon 8 Gen 4 sau Snapdragon 8 Gen Elite
  • Ecran: AMOLED de 6,8 inci cu rată de refresh de 120Hz
  • RAM: 12GB
  • Stocare: 256GB, 512GB sau 1TB
  • Camere: sistem triplu de camere de 50MP / cameră selfie de 32MP
  • Baterie: 5.400 mAh

OnePlus 13 se pregătește să fie un concurent puternic în arena smartphone-urilor de top. Specificațiile zvonite sugerează un dispozitiv performant, mai ales în fotografie și în durata de viață a bateriei. De asemenea, e posibil ca prețul device-urilor OnePlus să crească, iar dacă compania va reuși să livreze aceste specificații menținând totodată un preț competitiv, OnePlus 13 ar putea reprezenta o opțiune foarte atractivă pentru cei care caută o experiență Android de top la un preț ceva mai accesibil.

Etichete: , , , ,

Sursa: via PhoneArena