Nubia vrea să lanseze telefonul cu cele mai subțiri margini

Scris de | 16 octombrie, 2024
Nubia vrea să lanseze telefonul cu cele mai subțiri margini

Nubia a debutat pe piața globală abia în acest an, comercializând, în sfârșit, telefoanele sale și în SUA. Deși smartphone-urile companiei nu sunt perfecte, au un preț corect pentru device-urile de gamă medie, oferind mai mult decât te-ai aștepta pentru această categorie.

Acest lucru ne face să fim oarecum entuziasmați să vedem ce urmează din partea producătorului, iar o nouă scurgere de informații a apărut pe site-ul chinez de social media Weibo, dezvăluind la ce a lucrat Nubia în ceea ce privește viitorul Z70 Ultra: margini extrem de subțiri. Deși mulți producători au redus dimensiunea marginilor de-a lungul anilor, se pare că Nubia duce acest lucru la extrem, cu cele mai subțiri margini văzute până acum.

Desigur, poți căuta leak-ul original sau poâi vedea mai jos clipul încărcat pe YouTube. După cum se poate vedea, presupusul Z70 Ultra, ținut de un gamer, are margini incredibil de subțiri, care par a avea doar unul sau doi milimetri grosime, permițând dispozitivului să fie aproape în totalitate ecran. Deși multe device-uri au tins de-a lungul anilor spre un design „all-screen”, Z70 Ultra pare să ducă lucrurile și mai departe, ceea ce, trebuie să recunoaștem, este impresionant în contrast cu ceea ce oferă alte companii în prezent, fiind chiar peste iPhone 16 Pro Max din acest punct de vedere.

Sigur, o margine super subțire înseamnă că ai mai puțin spațiu de care să apuci dispozitivul, dar, în general, aceasta este o problemă întâlnită mai mult la tablete decât la telefoane, deoarece poți ține un telefon cu o singură mână, de cadrul exterior, fără să fie prea incomod.

Etichete: , , ,

Sursa: via Android Police