Instagram adaugă o nouă metodă de a le arăta altora contul tău

Scris de | 16 octombrie, 2024
Instagram adaugă o nouă metodă de a le arăta altora contul tău

Instagram îți permite acum să le arăți altora contul tău într-o manieră ceva mai frumoasă și mai interesantă, cu un așa-numit „card de profil digital”. Acesta are două fețe, pe una dintre ele aflându-se un cod QR și handle-ul tău de Instagram, în timp ce pe cealaltă poți găsi informații de pe profilul tău, precum fotografia și descrierea pe care o ai în Bio. În plus, poți adăuga și alte lucruri la profile card, precum link-uri sau o melodie care îți place. Poți și să schimbi imaginea de background, dacă îți dorești să faci asta.

Această nouă metodă de a le arăta altora profilul tău poate fi utilă pentru a vedea din prima care sunt interesele tale, unde lucrezi sau ce anume te pasionează. De asemenea, creatorii de conținut le pot folosi pentru a le arăta colaboratorilor lor link-uri relevante cu informațiile lor de contact.

Dacă vrei să vezi cum arată profile card-ul tău, poți intra pe profilul personal de Instagram, și să selectezi butonul Share Profile. De acolo, ai mai multe opțiuni, inclusiv să îl adaugi la story, să îl descarci sau să îi dai share în alte aplicații. Pentru a-l edita, va trebui să apeși pe creionul aflat în dreapta sus.

Etichete: , , ,

Sursa: Instagram’s new profile cards make it more fun to share your account