Dispare site-ul unuia dintre cele mai populare brand-uri de smartphone-uri din România

Scris de | 16 octombrie, 2024
Dispare site-ul unuia dintre cele mai populare brand-uri de smartphone-uri din România

Unul dintre cele mai populare brand-uri de smartphone-uri din România și Europa își va închide site-ul în acest final de an. Este vorba despre Poco, sub-brandul Xiaomi, care comericializează, de obicei, telefoane accesibile și interesante. Site-ul dedicat Poco va fi închis pe 31 decembrie 2024, așa cum a anunțat oficial chiar subsidiara Xiaomi.

Poco a anunțat că își va muta paginile de produse, serviciile pentru clienți și alte oferte de pe site-ul său pe site-ul oficial al Xiaomi. Tranziția va avea loc în ultima zi a anului 2024, când site-urile Poco vor fi închise oficial. Această mișcare are scopul de a oferi utilizatorilor Poco o gamă mai largă de produse și servicii prin intermediul platformei Xiaomi, conform declarațiilor echipei.

După tranziție, clienții vor putea în continuare să acceseze suportul și serviciile post-vânzare pentru produsele achiziționate de pe site-ul Poco sau din aplicația Poco Store, prin portalurile de servicii Xiaomi. Clienții pot vizita pagina globală de suport Xiaomi pentru asistență sau pentru a obține informații despre garanție.

Odată ce site-urile Poco vor fi închise, vizitatorii vor fi redirecționați automat către site-ul Xiaomi dacă vor încerca să acceseze vechiul domeniu Poco. De asemenea, aplicația Poco Store va fi închisă. Așadar, nu e cazul să te alarmezi dacă încerci să accesezi site-ul Poco pe 1 ianuarie 2025 și te trezești redirecționat către Xiaomi.

Poco a asigurat utilizatorii că toate datele personale vor fi păstrate în conformitate cu cerințele legale. De asemenea, clienții își pot descărca datele personale colectate pe site-ul Poco, conectându-se la contul Xiaomi și accesând secțiunea „Confidențialitate”.

Desigur, asta nu înseamnă că vor exista schimbări majore și în ceea ce privește telefoanele Poco

Modelele Poco X6 și X6 Pro, de exemplu, rămân fidele tradiției Poco de a oferi telefoane de gamă medie cu hardware impresionant și software actualizat. Diferențele dintre cele două modele sunt minore, în ciuda etichetei „Pro” a versiunii mai scumpe. Ambele au ecrane AMOLED de 6,67 inci cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, specificații rezervate, de obicei, device-urilor flagship.

În ceea ce privește camerele, ambele modele sunt echipate cu camere frontale de 16 megapixeli, 8 GB de RAM și 256 GB de stocare. Configurația camerei principale este identică, constând într-un senzor „main” de 64 megapixeli cu stabilizare optică (OIS), un obiectiv ultra-wide de 8 megapixeli și o cameră macro de 2 megapixeli.

Etichete: , ,

Sursa: via Phone Arena