Amazon anunță un nou lineup de device-uri Kindle

Scris de | 16 octombrie, 2024
Amazon anunță un nou lineup de device-uri Kindle

Amazon tocmai a anunțat patru noi Kindle-uri. Colorsoft Signature Edition este primul Kindle color, există un nou device pentru luat notițe numit Kindle Scribe, o versiune mai rapidă a celui mai popular model Paperwhite, și un nou Kindle ca model de bază.

Anunțul care include prețuri pentru SUA, a fost publicat accidental, iar linkul original Amazon a fost redirecționat după câteva ore. Detaliile sunt limitate și niciunul dintre linkurile către paginile produselor nu mai este activ, dar iată ce se știe până acum.

Kindle Colorsoft Signature Edition este „dezvoltat pentru a oferi culori bogate și asemănătoare hârtiei” pentru coperțile cărților și textul evidențiat. Imaginile pot fi mărite „fără a te îngrijora de pixelare”, oferind atât stiluri de culoare standard, cât și vibrante. Este rezistent la apă, dispune de încărcare wireless, de schimbarea paginilor într-un mod mai rapid, și de o durată de viață a bateriei, de până la 8 săptămâni. Produsul va costa 280 de dolari în SUA și va fi disponibil începând cu 30 octombrie.

Noul Kindle Scribe este atât un e-reader, cât și un dispozitiv pentru luat notițe. Ecranul de 300 ppi are margini albe și este conceput să ofere o experiență similară cu scrisul pe hârtie folosind Amazon Premium Pencil, stylus care vine la pachet cu un nou vârf moale pentru ștergere.

Oferă, de asemenea, o „experiență unică de scriere de cărți”, pe lângă funcția de luat notițe. Funcția Active Canvas permite adăugarea de notițe direct pe paginile unei cărți, iar textul se ajustează în jurul lor. În curând, vei putea adăuga notițe și într-un panou lateral, notițe ce pot fi ascunse ulterior. Notebook-ul integrat este dotat cu AI pentru a rezuma paginile în punctele cheie. Notițele pot, de asemenea, deveni mai lizibile înainte de a fi exportate, folosind un font în stil de scriere de mână.

Kindle Scribe, la prețul de 400 de dolari, va fi disponibil pentru livrare începând cu 4 decembrie, iar precomenzile încep astăzi, conform anunțului accidental.

Kindle Paperwhite este „cel mai rapid Kindle de până acum”, conform Amazon. Cel mai bine vândut Kindle are acum un ecran mai mare, de 7 inci, ceea ce îl face mai subțire decât generațiile anterioare și oferă o durată de viață a bateriei de până la trei luni. Este rezistent la apă și are 16 GB de stocare. Kindle Paperwhite „este acum disponibil” la prețul de 160 de dolari. Kindle Paperwhite Signature Edition este disponibil la 200 de dolari cu 32 GB de stocare, încărcare wireless opțională și lumină frontală care se ajustează automat.

Kindle-ul de bază este, de asemenea, disponibil de astăzi la prețul de 110 dolari și cântărește aproximativ 158 grame. Oferă un ecran non-reflectorizant de 300 ppi, cu o cursivitate mai rapidă a paginilor și 16 GB de stocare, fiind suficient ușor de ținut într-o singură mână sau de strecurat în buzunarul de la spate.

Etichete: , ,

Sursa: via The Verge