Destiny: Rising aduce faimoasa serie de Shooter RPG pe telefoane

Scris de | 15 octombrie, 2024
Destiny: Rising aduce faimoasa serie de Shooter RPG pe telefoane

În timp ce Destiny 2 continuă să primească actualizări și noi expansiuni dezvoltate intern de către studioul Bungie, în paralel, compania chineză NetEase lucrează la un nou joc din serie: Destiny: Rising. Deși fac parte din aceeași serie și vor integra, cel mai probabil, elemente comune de gameplay și poate și „poveste”, se pare că Rising este mai degrabă un soi de „reboot”, care va încerca să introducă gamerii de mobil mai ușor în acest univers.

Seria Destiny ajunge pe mobil cu ajutorul echipei care a realizat și Diablo: Immortal

Dacă numele NetEase vi se pare cunoscut, ei bine, așa este. Acest nume a circulat peste tot pe internet alături de discuțiile interminabile despre Diablo: Immortal, un alt joc care a făcut trecerea unei serii de la PC și console, la mobil. Acel titlu a fost primit însă negativ de comunitate, din cauza elementelor pe bani, care fac jocul extrem de nebalansat pentru cei care nu investesc bani în el.

Destiny: Rising promite că va integra tot ceea ce știm că este experiența completă Destiny. O lume „comună”, în care poți întâlni jucători la tot pasul, o poveste care va fi în continuă evoluție, și moduri de joc PvE și PvP. Acțiunea are loc după era „Dark Age”, înaintea apariției „Gardienilor”, eroii din jocurile Destiny 1 și 2. De altfel, povestea are loc într-un univers paralel, deci nu vor exista foarte multe elemente care să afecteze povestea generală a seriei.

În locul gardienilor, jucători pot alege între mai mulți eroi, fiecare cu identitate și abilități proprii, dar și cu partea sa unică de poveste. Cu toate că anumite elemente sunt diferite, multe vor fi comune, precum gameplay-ul de shooter cu elemente RPG, anumite abilități și arme, și chiar și inamicii, vor fi din aceleași trei facțiuni: Hive, Fallen și Vex. Jocul va putea fi experimentat atât la persoana întâi, cât și la persoana a treia, și va oferi posibilitatea de a folosi butoane virtuale pe ecran sau controller-e.

Jocul urmează să intre într-un test alpha pe 1 noiembrie, iar o mare parte din poveste și cam toate modurile de joc vor fi prezente în această versiune. Această sesiune de alpha va fi limitată la SUA și Canada și va fi doar pe bază de invitație, pentru cei care se înscriu pe site-ul oficial. Nu avem încă o dată de lansare fermă pentru joc.

Etichete: , , , , ,

Sursa: The Verge