Oppo Find X8, demonstrat deja cu buton în stil Camera Control de pe iPhone 16

Scris de | 14 octombrie, 2024
Oppo Find X8, demonstrat deja cu buton în stil Camera Control de pe iPhone 16

Vă povesteam zilele trecute despre cum noul procesor MediaTek Dimensity 9400 învinge A18 Pro-ul din iPhone 16 Pro. Ei bine, în spatele demonstrației de forță s-a aflat noul Oppo Find X8. Alături de puterea de procesare foarte mare pe care o va pune la dispoziția utilizatorilor, noul flagship este dotat și cu un sistem de camere foarte performant. Iar pentru a întări poziția de rival pentru iPhone 16, acesta este doar unul dintre multele telefoane cu Android care vor fi dotate cu buton pentru cameră.

După lansarea noii generații de telefoane de la Apple, lumea pare fascinată de butonul de cameră mai mult decât ar trebui. Și ca la fiecare „invovație„a americanilor, producătorii chinezi s-au autosesizat și brusc, toată lumea are buton de cameră. Oppo Find X8 oferă un astfel de „butonaș”, iar acesta funcționează cam la fel ca ăla de la Apple. Adică te lasă să faci zoom prin swipe, are gesturi, mai multe niveluri de presiune la apăsare, etc. Și ca schemă de marketing, vezi Doamne, cică Oppo a inclus butonul ăsta pentru cei care fac fotografii pe sub apă. Ca să nu zică în public că, de fapt, motivul este strict iPhone 16.

Conform informațiilor pe care le-avem la acest moment, noul Oppo Find X8 va fi dotat cu un sistem de patru camere pe spate. Fiecare dintre acești senzori va avea 50MP. Dacă ne uităm și la modelul de anul trecut, ne putem aștepta la o cameră de 50MP pentru wide, alături de o lentilă periscopică 6x. Celelalte camere probabil vor fi potrivite pentru ultrawide și cine știe ce macro hibrid. Dacă noul flagship de la Oppo va avea ce îi trebuie ca să se lupte cu iPhone-ul, rămâne să aflăm odată cu lansarea la nivel global a dispozitivului.

Etichete: , , , ,