Honor anunță data de lansare oficială pentru seria Magic7. Cât de aproape suntem de acest moment

Scris de | 14 octombrie, 2024
Honor anunță data de lansare oficială pentru seria Magic7. Cât de aproape suntem de acest moment

Honor tocmai a pregătit două evenimente importante în China, care vor avea loc imediat, în următoarele săptămâni. Astfel, pe 23 octombrie, compania va introduce în cadrul primului eveniment noua interfață MagicOS 9.0, care va rula pe noul Android 15. Bineînțeles, aceasta va apărea odată cu flagshipurile companiei, seria Honor Magic7, care va debuta la fix o săptămână distanță, pe data de 30 octombrie. La nivel global, telefoanele vor sosi probabil undeva spre sfârșitul acestui an sau începutul anului viitor.

Noul MagicOS 9.0 va veni, evident, cu o serie de noi funcții cu inteligență artificială, inclusiv așa-numitul AI Agent, care este un asistent personal always-on, care vrea să lupte cu Apple Intelligence și Google Gemini. Serviciul a fost prima oară demonstrat la IFA 2024 și am văzut și un videoclip în care se poate vedea cum funcționează AI Agent pe un telefon Honor Magic7, care are o pilulă de formă ovală în ecran, un punch hole în care se ascund camera de selfie și alți senzori.

Noile telefoane din seria Honor Magic7 vor sosi cu un procesor Snapdragon 8 Gen 4 de la Qualcomm, cel mai nou și mai puternic al companiei, însă este posibil și ca producătorul chinez să recurgă la platforma Dimensity 9400 de la Mediatek pentru telefonul „vanilla”. Au rămas aproximativ două săptămâni până la lansarea device-urilor, deci avem suficient timp să aflăm mai multe detalii despre ce specificații și funcții vor avea.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Honor announces launch dates for Magic7 series, MagicOS 9.0