Filmul momentului primește un joc video, în care vei intra în rolul unui clovn criminal

Scris de | 14 octombrie, 2024
Filmul momentului primește un joc video, în care vei intra în rolul unui clovn criminal

Citind titlul, probabil te gândești că mă refer la Joker, care a intrat recent în cinematografe cu filmul Joker: Folie à Deux, cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga în rolurile principale. Adevărul este însă că un alt clovn este stăpânul suprem al box-office-ului din Statele Unite în această săptămână, iar acela este Art the Clown, protagonistul (sau mai bine zis antagonistul) din Terrifier 3. Terrifier este o serie horror de filme independente care a cunoscut o creștere masivă a popularității sale în ultima perioadă, Terrifier 3 obținând mai mulți bani doar în weekend-ul de debut decât a făcut-o Terrifier 2 la nivel global, în întreaga sa prezență în cinematografe.

Ei bine, în același timp cu acest weekend de debut de succes pe care l-a avut filmul cu clovnul ucigaș a venit anunțul conform căruia el va fi și protagonistul unui joc video. Selecta Play a anunțat că un joc bazat pe Terrifier va fi lansat anul viitor, și se va numi Terrifier: The ARTcade Game, dezvoltat de studioul independent Relevo și realizat în stilul unui clasic beat ‘em up.

Teaser-ul jocului arată că acesta va fi în egală măsură sângeros și distractiv, cu un stil vizual pixel art și foarte mult sânge. Conform descrierii de pe Steam, vei intra în rolul lui Art the Clown și vei putea „dezlănțui haosul” pe mai multe platouri de filmare unde sunt produse filme chiar despre el. Va exista și un mod multiplayer local. Terrifier: The ARTcade Game se va lansa pe PC, PS5, Nintendo Switch și Xbox în 2025.

Etichete: , , , ,

Sursa: An arcade-style Terrifier beat 'em up game is coming next year