Energy Expo - Join the revolution

Football Manager 25 are parte de o amânare considerabilă

Scris de | 11 octombrie, 2024
Football Manager 25 are parte de o amânare considerabilă

La doar 10 zile după ce a fost anunțată lansarea lui Football Manager 25 în cea de-a doua parte a lunii noiembrie, Sports Interactive, compania din spatele celui mai realist simulator de fotbal, a comunicat că jocul va fi amânat cu câteva luni. Alături de SEGA, distribuitorul jocului, SI anunțase în septembrie că împinge data de lansare cu câteva săptămâni pentru a putea „livra cea mai bună experiență posibilă în primul joc din noua eră a Football Manager”. Cu toate acestea, se pare că mai este nevoie de ceva timp pentru a putea face asta și a „asigura faptul că jocul oferă o calitate și o experiență care răspunde cerințelor fanilor și standardelor noastre foarte ridicate”, așa cum se arată în comunicatul oficial emis de SI. Astfel, FM 25 ar urma să se lanseze abia în luna martie a anului 2025.

Sports Interactive pune în practică schimbări majore pentru acest titlu, și studioul a menționat că este un proces destul de dificil. „Multe lucruri s-au mișcat mai încet decât am fi prezis – în ciuda faptului că toată lumea din echipă lucrează într-un ritm incredibil pentru a încerca să termine totul. (…) Așa cum au arătat multe dintre comentariile voastre recente, ne grăbeam prea mult și eram în pericol de a ne compromite standardele. Asta a pus o presiune enormă pe toată lumea care lucrează în acest studio” mai indică cei de la SI.

Studioul menționează și că jocul va marca „cel mai mare progres vizual și tehnic” al seriei din ultimii mulți ani, inclusiv o schimbare la motorul Unity. Astfel, o primă privire la cum arată jocul va fi acum oferită abia în luna ianuarie. Lansarea abia în luna martie ar putea însă cauza probleme serioase pentru vânzările jocului, care vine destul de târziu în sezonul fotbalistic. Comentariile de pe rețelele sociale nu sunt deloc prietenoase, iar unii dintre fanii seriei cer ca studioul să facă un update versiunii actuale a jocului, care să cuprindă baza de date din acest sezon.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Football Manager 25 is delayed until late in the European soccer season