Când apare următorul film al lui Christopher Nolan în IMAX. Matt Damon va juca rolul principal

Scris de | 9 octombrie, 2024
Când apare următorul film al lui Christopher Nolan în IMAX. Matt Damon va juca rolul principal
Matt Damon în Interstellar. Foto: Warner Bros.

După ce a avut parte de o noapte de succes la Oscarurile de la începutul acestui an cu al său Oppenheimer, Christopher Nolan se pregătește să înceapă filmările pentru un nou proiect, care bineînțeles că va fi disponibil în IMAX. Surse ale celor de la Deadline spun că Nolan va lucra din nou cu cei de la Universal pentru următoarea sa producție, care se va lansa în IMAX pe data de 17 iulie 2026, și îl va avea în rolul principal pe Matt Damon. Data este similară cu unele pe care le-au avut filmele lui Christopher Nolan în trecut.

La fel ca în cazul altor proiecte ale lui Nolan, detaliile cu privire la scenariu sunt păstrate secrete, însă se pare că filmările vor începe devreme la începutul lui 2025. Colaborarea lui Nolan cu Universal părea să aibă o continuare logică, ținând cont de succesul pe care studioul și regizorul l-au avut cu Oppenheimer, care a adunat 329 de milioane de dolari la box-office-ul american și 975,6 milioane la cel global.

În ceea ce-l privește pe Matt Damon, aceasta va fi a treia oară când colaborează cu Christopher Nolan, dar prima dată în rol principal, după roluri secundare avute de actor în Oppenheimer și Interstellar. Nolan este cunoscut pentru faptul că îi place să aleagă adesea actori cu care a mai lucrat, precum Christian Bale și Cillian Murphy. De aceea, este foarte probabil ca Damon să fie înconjurat de alte vedete de la Hollywood pentru noul film al lui Nolan.

Etichete: , , , ,

Sursa: Christopher Nolan Sets Next Movie At Universal In Imax For Summer 2026 With Matt Damon Eyed To Star