Schimbarea de design pentru Galaxy S25 Ultra, confirmată în noi imagini

Scris de | 9 octombrie, 2024
Schimbarea de design pentru Galaxy S25 Ultra, confirmată în noi imagini

Se pare că seria Galaxy S25 va fi cea care va „omogeniza” design-ul din zona de flagship-uri de la Samsung. O Nouă imagine, care ne prezintă protecții de ecran pentru cele trei dispozitive noi, Galaxy S25, S25+ și S25 Ultra, ne confirmă din nou faptul că urmează să vedem un model de top foarte diferit față de ultimele trei modele din gamă. Cele trei dispozitive par acum să fie mai degrabă diferite prin dimensiuni, și nu prin forma generală de la exterior.

Design-ul inspirat de vechea serie Note dispare pe Galaxy S25 Ultra

Design-ul modelelor Galaxy S22 Ultra, S23 Ultra și S24 Ultra a fost inspirat de cel al modelelor Galaxy Note, la care Samsung a renunțat după gama Note20. Acestea ieșeau în evidență față de variantele „standard” și „plus” cu colțuri mai ascuțite, margini de altă formă și chiar și o insulă de camere pe alt format. În timp, diferențele au devenit din ce în ce mai mici, dar pe Galaxy S25 Ultra, Samsung va aduce design-ul mai aproape între cele trei dispozitive Galaxy S decât au fost în trecut.

Singurele diferențe notabile dezvăluite de aceste protecții de ecran par a fi colțurile ecranelor, care au o curbură mai pronunțată pe Galaxy S25 și S25+, și mai subtilă pe varianta Ultra. Conform imaginilor cu design-ul exterior al telefoanelor, toate cele trei modele vor avea margini drepte, deci acolo nu vor exista prea multe diferențe. La capitolul camere, Galaxy S25 Ultra este așteptat din nou cu un sistem cu patru camere și modul de focalizare laser, deci nu ne putem aștepta la mari diferențe de design pe capacul de pe spatele dispozitivului.

Desigur, trecerea la un nou design nu va duce însă la eliminarea elementelor care fac din modelul Ultra cel mai complet dispozitiv din piață. Acesta va continua să fie singurul smartphone  de top echipat cu un stylus, integrat direct în corpul său. Există alte modele, de la producători din China, care oferă opțiunea de a folosi un stylus, dar niciunul nu poate fi ușor „ascuns” în telefon.

Seria Galaxy S25 este așteptată pe piață în luna ianuarie, iar zvonurile spun că ar putea folosi procesoare MediaTek Dimensity în paralel cu Snapdragon de la Qualcomm pe anumite modele.

Etichete: , , ,

Sursa: via Phone Arena