iPhone 17 Pro ar putea adopta culori mai „îndrăznețe”, după cele „plictisitoare” de pe 16 Pro

Scris de | 9 octombrie, 2024
iPhone 17 Pro ar putea adopta culori mai „îndrăznețe”, după cele „plictisitoare” de pe 16 Pro

Deși modelele iPhone 16 „standard” vin într-o selecție de culori vii, modelele Pro sunt destul de „fade”, cu nuanțe închise sau „șterse”. Apple a adoptat această strategie de mai mulți ani, însă anul viitor s-ar putea să avem parte de o supriză. Conform unui leaker, deja compania a început să cerceteze posibile direcții în care să ducă seria iPhone 17 Pro, iar alegerea unei culori „speciale” pentru generația următoare va fi între trei nuanțe. Majin Bu, sursa acestor informații, a publicat trei coduri de culoare și trei imagini care ne dezvăluie cum ar putea arăta modelele 17 Pro în noile nuanțe.

Apple alege între un albastru și două nuanțe de verde pentru iPhone 17 Pro

Un lucru este sigur la Apple an de an: consistența. Compania a livrat în ultimii ani patru nuanțe diferite pentru modelele iPhone „Pro”: un gri închis sau negru, un alb sau argintiu, un auriu sau „titan natural” și o culoare specială. Anul acesta, culoarea specială este Desert Titanium, anul trecut am primit Blue Titanium, iar pe seria iPhone 14 Pro am văzut acel „Deep Purple”, care doar în reflexiile luminii își dezvăluia adevărata nuanță.

Conform Majin Bu, un leaker cunoscut, care a mai oferit informații despre dispozitive Apple nelansate în trecut, Apple a început deja să caute următoarea culoare „specială” pentru generația următoare. Pe lista scurtă sunt trei coduri de culoare: #004349, un soi de bleu/turcoaz, #4f090b7 un verde aprins, și #003800, un verde închis.

Toate arată foarte bine în imaginile pe care Majin Bu le-a publicat, însă Apple va alege pentru iPhone 17 Pro și 17 Pro Max o singură nuanță dintre cele trei. Întrucât au mai existat deja modele de iPhone Pro verzi, pe generațiile 11 și 13, cel mai probabil Apple nu va alege această nuanță. De altfel, varianta „aprinsă” iese cam mult din tiparele telefoanelor pe care compania le-a lansat în ultimii ani.

Cel mai probabil, conform Majin Bu, dar și conform alegerilor Apple din trecut, vom vedea acel albastru deschis. Și nuanțe de albastru au mai existat pe modelele pro, cu Sierra Blue pe 13 Pro și Titanium Blue pe 15 Pro, dar decizia ar putea să fie influențată și de popularitatea culorii albastre de pe modelele iPhone 16 și 16 Plus.

Desigur, culoarea este mai puțin importantă, dacă upgrade-urile hardware și software nu sunt destul de mari. Vom afla mai multe despre seria iPhone 17 anul viitor, întrucât Apple abia a pus modelele 16 la vânzare.

Etichete: , , , ,

Sursa: Majin Bu