Cât de „ușor” se repară Apple Watch Series 10 și de ce ar trebui să te rogi să nu îl strici

Scris de | 9 octombrie, 2024
Cât de „ușor” se repară Apple Watch Series 10 și de ce ar trebui să te rogi să nu îl strici
Foto: iFixit

Lansat luna trecută, Apple Watch Series 10 tocmai a primit un videoclip realizat de către cei de la iFixit care ne arată cum se prezintă la interior și cât de ușor de reparat este cel mai nou smartwatch al companiei din Cupertino. În videoclip este prezentată varianta de 46mm, și dacă îl privești, s-ar putea să te facă să te rogi să nu îți strici prea curând smartwatch-ul.

Pentru a putea intra la interiorul ceasului, va trebui să deschizi o crăpătură care are doar 0,176mm, iar asta se va face prin aplicarea căldurii asupra sa, și multiple încercări de a o desprinde. Dezasamblarea ne arată că la interior se află o baterie de 327mAh, precum și un motor Taptic gigant, care este cât o treime din baterie. Apropo de baterie, aceasta este ținută în loc cu un lipici normal, nimic special.

Senzorii sunt extrem de greu de reparat, iar dimensiunile ceasului fac ca orice tip de reparație să fie foarte dificilă. De aceea, Apple Watch Series 10 a primit doar un scor de 3 din 10 cu privire la cât de ușor de reparat este, din partea celor de la iFixit. Lucrăm în acest moment la un review dedicat pentru ceasul cel mai nou al celor de la Apple, dar între timp dacă ești interesat de produsele lansate luna trecută de gigantul american poți citi (sau vedea) review-urile noastre pentru iPhone 16 Plus și iPhone 16 Pro Max.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Apple Watch Series 10 teardown reveals disappointing repairability