Logitech lansează tastatura POP Icon Keys

Scris de | 8 octombrie, 2024
Logitech lansează tastatura POP Icon Keys

Logitech anunță lansarea tastaturii POP Icon Keys, care vine cu taste cu profil redus, pentru mai multă silențiozitate, culori care ies în evidență, finisaj transparent și un aspect care va sări în ochi oricui îți vede biroul. POP Icon vine cu patru taste Action Keys personalizabile cu aplicația gratuită Logi Options+, pe care le poți folosi pentru orice îți trece prin minte, de la deschiderea aplicațiilor de muzică sau video, până la lansarea instrumentelor AI pe care le folosești, inclusiv Logi AI Prompt Builder.

POP Icon Keys oferă, de asemenea, taste de comandă rapidă cum ar fi mute, emoji menu, screenshot și multe altele, care pot fi personalizate tot prin Logi Options+. Tastatura este proiectată să funcționeze cu mai multe sisteme de operare și dispozitive și poate fi conectată cu până la trei dispozitive simultan. Bateria are până la 36 de luni de viață, POP Icon Keys oferind fiabilitate de lungă durată și productivitate neîntreruptă.

POP Icon Combo combină tastatura POP Icon Keys cu POP Mouse, care dispune de un SmartWheel pentru navigare și tehnologia Silent Touch care elimină 90% din zgomotul click-urilor. POP Mouse are două butoane de acțiune personalizabile prin aplicația Logi Options+ pentru a comuta între modurile de lucru și de relaxare. Este compact, dispune de o baterie ce durează până la 24 de luni și are capacitatea de a se conecta cu până la trei dispozitive.

Tastatura POP Icon Keys va fi disponibilă în 4 variante de culoare la nivel global în octombrie 2024, la un preț recomandat de 299 lei, mouse-ul POP la un preț recomandat de 149 lei și POP Icon Combo la un preț recomandat 399 lei. 

Etichete: , , , , ,