Energy Expo - Join the revolution

HP Roadshow 2024 – Compania a prezentat cele mai noi device-uri ale sale cu AI integrat

Scris de | 8 octombrie, 2024
HP Roadshow 2024 – Compania a prezentat cele mai noi device-uri ale sale cu AI integrat

HP a prezentat în București câteva dintre cele mai bune soluții și produse cu inteligență artificială cu care se laudă compania, în cadrul unui Roadshow care include mai multe capitale europene. Accentul a fost pus pe inteligența artificială, și felul în care este aceasta integrată în dispozitivele HP destinate companiilor, în regim B2B. Astfel, HP a prezentat o mulțime de device-uri, de la laptop-uri, la monitoare, căști Poly sau imprimante. Reprezentanții companiei au subliniat felul în care inteligența artificială funcționează pe căști, prin noise cancelling, pe diferitele monitoare ale companiei, cu accesorii de cameră care pot urmări vorbitorul și sunt realizate special pentru încăperi extrem de spațioase și săli de conferință, sau pe cele două vedete ale evenimentului, laptopul EliteBook Ultra G1q și stația grafică mobilă HP ZBook.

Laptopul EliteBook Ultra G1q, prezentat în cadrul evenimentului din București, face parte din categoria primelor PC-uri HP cu inteligență artificială construite de la zero cu cea mai recentă arhitectură ARM. HP spune că utilizatorii pot deschide un fișier Microsoft Excel de mari dimensiuni de aproape două ori mai repede, pot transmite până la 12 ore de apeluri Microsoft Teams sau pot avea parte de până la 22 de ore de streaming Netflix. EliteBook Ultra G1q este unul dintre cele mai subțiri PC-uri AI de ultimă generație și are o autonomie totală de 26 de ore. Fiind un PC Microsoft Secured-Core, dispozitivul este proiectat pentru a asigura protecție până la nivel de firmware, având caracteristici de securitate hardware care protejează datele utilizatorilor și alte date critice. Lansat în primăvara acestui an, laptopul EliteBook Ultra G1q este acum disponibil pentru comenzi și în România.

Cea mai nouă generație de stații grafice mobile HP ZBook cu AI a fost și ea prezentată la Roadshow HP în București. Se numește HP ZBook Power G11, are 16 inchi și până la NVIDIA RTX 3000 Ada Laptop GPU, fiind concepută pentru a face față proiectelor 3D, creării de conținut bazat pe inteligență artificială și activităților multi-tasking. Stațiile grafice Z by HP sunt echipate cu HP Wolf Security for Business pentru a proteja utilizatorii finali, indiferent de configurația și de locul din care aceștia lucrează.

Etichete: , , , ,