Halo Infinite primește un mod third-person în următorul update

Scris de | 8 octombrie, 2024
Halo Infinite primește un mod third-person în următorul update

Halo obișnuia să fie unul dintre cele mai mari nume din gaming, însă în ultimii ani franciza a pierdut o parte mare din fanbase. Cauzele sunt mai multe, de la eșecul numit Xbox One și până la amânările care au împins lansarea lui Halo Infinite la mult timp după venirea pe piață a noilor Xbox Series X și S. Din această cauză, componenta multiplayer a jocului nu se bucură de un număr atât de mare de jucători, iar cei de la 343 Industries (sau Halo Studios) sunt nevoiți să găsească modalități noi prin care să reaprindă interesul gamerilor.

Asta ne-aduce la anunțul de zilele trecute de pe X/Twitter al celor de la Xbox în care ni se confirmă faptul că Halo Infinite va primi un mod de joc multiplayer third-person. Introducerea unui mod la persoana a treia este o premieră pentru seria first-person shooter de la Xbox și are potențialul să atragă un val nou de fani. Jocul de bază nu a fost niciodată gândit pentru third-person, așa că vom primi un mod de joc dedicat care la prima vedere, mă duce cu gândul la Deadlock-ul celor de la Valve.

Interesul pentru seria de jocuri Halo a văzut o creștere recentă, odată cu lansarea serialului cu același nume de pe Paramount+. Asta în ciuda faptului că serialul în sine n-a fost mare șmecherie, lăsând publicul cam rece. Revenind la Halo Infinite, noul mod de joc deschide câteva porți atât pentru gameri, cât și pentru Halo Studios. Acum că-ți poți vedea personajul complet, skin-urile pe care le ai deblocate pentru acesta vor căpăta mai multă însemnătate, ceea ce-ar putea face oamenii să joace mai mult. Plus că pare o gură de aer proaspăt pe lângă vechiul gameplay FPS clasic al seriei. Actualizarea care introduce modul third-person în joc vine în luna noiembrie a acestui an și cu ocazia asta o să îi mai dau o șansă acestei francize.

Etichete: , , , ,