EA aduce jocul de curse Grid Legends pe mobil

Scris de | 8 octombrie, 2024
EA aduce jocul de curse Grid Legends pe mobil
Foto: EA

Simulatorul de curse Grid Legends, realizat de EA și Codemasters, va ajunge pe dispozitivele mobile la sfârșitul acestui an, după ce a fost lansat inițial pentru console și PC în 2022 (i-am și făcut un review atunci, ce poate fi citit aici). Vorbim de fapt despre un port al ediției deluxe a jocului, lansată ulterior, în 2023, care vine cu toate DLC-urile și alte câteva lucruri interesante.

Grid Legends va ajunge atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe cele cu iOS și va oferi „suport complet pentru toate gamepad-urile populare”, cu controale de touch and tilt pentru cei care nu dețin un controller care să poată fi conectat la telefon. Jocul are parte și de un trailer, cu imagini surprinse pe dispozitive mobile, și arată destul de bine, astfel că cei care vor încerca Grid Legends pe mobil ar trebui să aibă parte de o experiență satisfăcătoare.

Pe iOS, jocul va rula pe iPhone 12 Pro, iPhone 13 Pro și orice model lansat de la iPhone 14 încoace, precum și pe orice iPad cu un procesor M1 sau mai bun. În ceea ce privește Androidul, jocul va rula numai pe dispozitive care au chipset-uri Snapdragon 8 Gen 2 sau Snapdragon 8 Gen 3. Grid Legends este deja disponibil pentru precomandă în App Store și în Play Store, pentru suma de 15 dolari, și se va lansa cândva în luna decembrie.

Etichete: , , , , ,

Sursa: EA's Grid Legends racing game careens onto iOS and Android this December