Energy Expo - Join the revolution

Vino să vezi primul Cybtertruck din România între 10 și 13 octombrie la Energy Expo 2024

Scris de | 7 octombrie, 2024
Vino să vezi primul Cybtertruck din România între 10 și 13 octombrie la Energy Expo 2024

Probabil că ați văzut deja fotografiile și filmările care au apărut în spațiul online în ultimele câteva zile cu primul Cybertruck din România. Acesta va putea fi văzut în toate cele patru zile în cadrul ENERGY EXPO 2024, cel mai mare eveniment din piața locală de energie. Acesta începe pe 10 octombrie și ține până pe 13 octombrie la Hala Laminor din Sectorul 3 din București (Bulevardul Basarabia 256).

Anterior, Tesla Motors a adus un singur Cybertruck în România, pe care l-a expus în câteva locații din București, dar mașina respectivă nu a fost condusă pe străzile din România, fiind transportată exclusiv pe platformă. Modelul care va fi prezent la ENERGY EXPO 2024 a fost însă importat în România și este înscris în circulație. Mașina a fost adusă cu avionul pe ruta Huston – Luxemburg – București și a fost deja condusă pe străzile din București. Primul material video cu mașina va putea fi urmărit în exclusivitate pe canalul de YouTube connect România.

Câteva informații despre primul Cybertruck din România

  • Este varianta „Cyberbeast”, configurația de top a acestui model
  • Are trei motoare electrice și tracțiune integrală
  • Motoarele produc 845 cai putere, care asigură o accelerație de 2,5 secunde de la 0 la 100 km/h
  • Are cuplu de 13.959 Nm (10.296 lb-ft)
  • Poate tracta o încărcătură de 5 tone
  • Mașina cântărește 3.100 kg
  • Nu poate fi condusă cu permis Categoria B, întrucât masa mașinii + încărcătura maximă admisă depășesc 3,5 tone
  • Este echipată cu conector de priză NACS (standardul american), dar poate fi încărcată la putere înaltă și în siguranță cu un adaptor la standardul european CCS

ENERGY EXPO 2024 reunește domeniul energiei într-un singur loc

Evenimentul ENERGY EXPO 2024 se află la prima ediție și este organizat de MTR Media Group (compania care deține și connect România), în parteneriat cu Ministerul Energiei. Evenimentul reunește peste 300 de companii din piața de energie, atât din România, cât și din lume (peste 12 țări), care își vor prezenta soluțiile disponibile.

Evenimentul are loc pe o suprafață de 30.000 metri pătrați, care vor fi acoperiți atât cu standurile companiilor, cât și cu spații de networking și zone de conferințe. Vor avea loc 12 conferințe cu peste 100 de speakeri din domeniu. Producătorii, investitorii, contractorii, dezvoltatorii, consultanții, autoritățile locale și specialiștii din domeniu se vor putea întâlni zona „connect”, un spațiu special din cadrul evenimentului unde vor putea interacționa direct între ei.

Pentru public, accesul la eveniment se face gratuit în fiecare zi, între orele 9-18, prin intermediul aplicației ENERGY EXPO. Aceasta este disponibilă pe App Store și Google Play. Aceasta integrează și un joc numit Energy Expo Treasure Hunt, powered by WALDEVAR Energy. Premiul cel mare pentru cei care vor participa la joc este o bicicletă cu hidrogen, dar sunt incluse și alte surprize.

Etichete: , ,