Energy Expo - Join the revolution

iPhone 17 Slim va avea un nou tip de ecran OLED

Scris de | 7 octombrie, 2024
iPhone 17 Slim va avea un nou tip de ecran OLED

Din cauza vânzărilor reduse de iPhone Plus din ultimii ani, Apple ar dori să înlocuiască acest model din seria sa de telefoane cu ceva nou, și mult mai subțire, conform zvonurilor. Așa au apărut informații despre un nou iPhone 17 Slim, care ar urma să fie chiar și mai scump decât varianta Pro Max.

Astăzi, avem informații noi despre ecranul pe care l-ar putea avea noul telefon subțire al companiei din Cupertino. Acestea vin de la cei de la DigiTimes, care sugerează că telefonul va folosi un nou tip de ecran OLED ce va permite ca device-ul să fie foarte subțire. Un brand taiwanez mai puțin cunoscut, Novatek, a introdus recent un nou panou OLED TDDI care combină stratul pentru senzorul de atingeri și driver-ul de display într-o singură unitate. De aceea se și numește TDDI – Touch and Display Driver Integration. Poate că nu sună ca o tehnologie remarcabilă, dar ar putea fi esențială pentru a micșora grosimea smartphone-urilor și a scăpa de acei câțiva milimetri.

DigiTimes crede că Apple va folosi Novatek ca furnizor pentru panourile OLED integrate anul viitor pe iPhone 17 Slim, deși nu există vreo confirmare clară a parteneriatului. Ba chiar se spune că gigantul american va testa noua tehnologie pe alte device-uri înainte să o introducă pe seria sa de iPhone-uri. Spre exemplu, ar putea să o integreze pe Apple Watch sau pe iPad-uri.

Zvonurile despre iPhone 17 Slim sunt însă extraordinar de variate în acest moment, și ne aflăm încă la o distanță foarte mare de lansarea device-ului, astfel că rămâne de văzut dacă și câte dintre acestea vor fi și în concordanță cu realitatea.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: iPhone 17 Slim to feature a new kind of OLED display