Energy Expo - Join the revolution

Noul update pentru Counter-Strike 2 adaugă brelocuri și rezolvă probleme grave

Scris de | 6 octombrie, 2024
Noul update pentru Counter-Strike 2 adaugă brelocuri și rezolvă probleme grave

The Armory Update este cea mai mare actualizare pentru Counter-Strike 2 de la momentul lansării încoace. Introduce o mulțime de chestii interesante, precum un Battle Pass și niște skin-uri noi. Dar majoritatea gamerilor vor sări direct peste astea deoarece noul update include două chestii mult mai importante: brelocuri pentru arme, și o rezolvare pentru problemele animațiilor din joc. Iar cu această lansare vedem că Valve își ascultă comunitatea, însă soluțiile la probleme relativ simple au venit din ce în ce mai greu în ultima vreme. Asta poate avea însă legătură și cu Deadlock, noul joc la care lucrează.

„Sigur, ai stickere și etichete cu nume și sute de skin-uri pentru arme, dar ai ceva care se bălăngăne? De-acum ai! „Pariez că îl pot pune într-o singură poziție”, poate că gândesc unii dintre voi. Ei bine, total greșit! Poți să le atârni oriunde dorești. (Atâta timp cât încerci să le pui pe armă.”,descriu cei de la Valve noile brelocuri pentru arme.

În prezentarea oficială acestea sunt prezentate cu denumirea de cârnați și sunt inspirate de diversele teme din lumea jocului. Asta deschide noi opțiuni de personalizare a armelor din joc, întrucât poți combina aceste brelocuri cu skin-urile de pe anumite arme pentru a crea design-uri cu totul noi. Sincer, vedeam mișcarea asta venind de mult timp, mai ales că în alte jocuri precum Rainbow Six Siege și Call of Duty există deja de ceva timp și gamerii au primit accesoriile destul de bine. Evident, nu ar fi chestii cosmetice în Counter-Strike fără un preț, astfel brelocurile pot fi obținute din Armory. Accesul la această funcție costă 16 dolari și vine sub forma unui Armory Pass.

Cealaltă schimbare importantă din acest update adresează problema animațiilor de strafe. Încă din perioada lansării, jucătorii de Counter-Strike 2 au observat modul foarte nenatural în care se mișcă personajele atunci când fac merg stânga-dreapta. Ba chiar, anumite bug-uri din joc au devenit adevărate meme pe internet, dar în spatele glumelor sunt mulți jucători competitivi afectați în mod direct de aceste probleme. Acum, după câteva luni de așteptare, pare că Valve au analizat problema și au venit cu o soluție. Odată cu acest update, Valve a mai făcut un pas în direcția cea bună atunci când discutăm despre Counter-Strike 2. Acum nu mai rămân de reparat decât sistemul anti-cheat care este inutil, lipsa de conținut și numărul din ce în ce mai mic de jucători.

Etichete: ,