Sony lansează o nouă variantă a căștilor sale de top, WH-1000XM5

Scris de | 4 octombrie, 2024
Sony lansează o nouă variantă a căștilor sale de top, WH-1000XM5

Sony a anunțat lansarea unei noi variante a căștilor sale de top, WH-1000XM5, numită „Smoky Pink”, și pentru a le promova, realizează o campanie cu cântăreața Zara Larsson. Aceasta se numește „Life in Pink” și este compusă din mai multe mini-filme. Aceste „Momente Sony” o surprind pe Zara învăluită în muzică – un remix al piesei sale „Memory Lane”, va fi lansat astăzi, 4 octombrie – în timp ce își urmează rutina zilnică. În fiecare mini-film, ea prezintă modul în care culoarea ne influențează stările de spirit, momentele și emoțiile. 

Noua nuanță extinde spectrul existent de culori Sony – Midnight Blue, Black și Platinum Silver – oferind toate funcțiile clasice și deja bine cunoscute, pe care le-am detaliat și noi în review-ul pentru WH-1000XM5. Ca o concretizare vizuală a acestei relații, campania „Life in Pink” prezintă o serie de look-uri curatoriate de Shaquille Ross Williams.

Anul viitor, ne așteptăm la un refresh pentru gama de căști over-ear a celor de la Sony, care ar putea fi cel mai important din ultimii ani. Ciclul normal al căștilor Sony până la sosirea unui upgrade este de 2 ani, și sperăm să vedem ceva mai multe upgrade-uri pe Sony WH-1000XM6.

Etichete: , , , , ,