Energy Expo - Join the revolution

Google Pixel 9a ar urma să se lanseze mai devreme decât era așteptat

Scris de | 4 octombrie, 2024
Google Pixel 9a ar urma să se lanseze mai devreme decât era așteptat

Seria Pixel 9 de la Google a fost lansată în august, cu aproape două luni mai devreme decât s-a întâmplat în anii anteriori, însă nu este completă în totalitate, deoarece încă mai trebuie să i se alăture Pixel 9a. Iar acest lucru ar urma să se petreacă mai devreme decât ne-am fi așteptat, conform ultimelor zvonuri.

Astfel, se pare că Pixel 9a va fi disponibil la precomandă de la mijlocul lunii martie, conform mai multor surse din piață. Aceasta ar fi echivalentul unei lansări (din nou) cu două luni mai devreme decât anii anteriori, când telefonul era disponibil în jurul conferinței Google I/O, care are loc în luna mai.

Livrările pentru midrange-ul celor de la Google vor începe tot în martie 2025, și telefonul va fi disponibil în magazine până la sfârșitul acelei luni. Va fi disponibil în culorile Porcelain, Obsidian, Peony și Iris. Se pare că acesta va fi momentul în care Google va muta definitiv lansarea telefoanelor din seria a către începutul primăverii, astfel că este foarte posibil ca Pixel 10a să fie și el lansat în martie 2026. În plus, și Android 16 ar putea sosi mai devreme decât ne așteptam, chiar înainte de sfârșitul lunii iunie.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Google Pixel 9a to get an early launch