Energy Expo - Join the revolution

Cybertruck-urile sunt chemate iar în service cu o nouă problemă

Scris de | 4 octombrie, 2024
Cybertruck-urile sunt chemate iar în service cu o nouă problemă

Tesla a emis o nouă rechemare în service pentru modelele Cybertruck din cauza unei probleme software care determină o afișare întârziată a imaginii de la camera din spate. Este a cincea rechemare pentru controversatul camion electric, de la începutul livrărilor către clienți care a avut loc în noiembrie anul trecut. Alte rechemări au vizat ștergătoare defecte, ornamente desprinse și pedale de accelerație blocate.

Conform unui raport al Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA), rechemarea se aplică la peste 27.000 de Cybertruck-uri „fabricate între 13 noiembrie 2023 și 14 septembrie 2024”, ceea ce se referă, practic, la fiecare Cybertruck produs vreodată.

Vehiculele Tesla Cybertruck care rulează versiunea 2024.32.5.2 sau mai recentă ar putea avea o problemă în care feed-ul camerei de marșarier „poate apărea gol pentru până la 6 până la 8 secunde” dacă clientul încearcă să dea cu spatele înainte ca vehiculul să finalizeze procesul de închidere și repornire. Reglementările federale cer ca feed-ul camerei de marșarier să apară în maxim două secunde.

Tesla a efectuat rechemarea după ce a investigat și testat problema în septembrie și va emite o actualizare gratuită software over-the-air pentru a rezolva problema. Deși nu au fost raportate accidente sau răni din cauza acestei probleme, camioanele și SUV-urile mari au deja o vizibilitate redusă, ceea ce poate pune în pericol pietonii.

Etichete: ,

Sursa: via The Verge