Energy Expo - Join the revolution

Cum să-ți transformi AirPods-urile cu Lightning în AirPods cu USB-C

Scris de | 4 octombrie, 2024
Cum să-ți transformi AirPods-urile cu Lightning în AirPods cu USB-C
FOTO via Ken Pillonel

Cei care folosesc în continuare AirPods cu porturi Lightning au acum o modalitate de a face upgrade la USB-C fără modificări complicate sau costuri ridicate pentru înlocuirea completă a carcasei. Inginerul Ken Pillonel a creat o carcasă inteligentă pentru modelele mai vechi de AirPods, care include un port de încărcare USB-C pe exterior.

Carcasele de protecție sunt realizate dintr-un plastic durabil și flexibil, imprimat 3D, și pot fi instalate pe o carcasă de încărcare AirPods în aproximativ 10 secunde. Portul USB-C de pe exterior transmite energia către portul Lightning al AirPods prin intermediul unor circuite electronice adăugate la bază. Carcasa este, de asemenea, ușor de scos dacă este necesar accesul direct la portul Lightning.

Carcasele USB-C Protection Case ale lui Pillonel sunt disponibile pentru AirPods 1, 2 și 3, în condițiile în care AirPods 4 vin deja cu USB-C. Ele sunt, de asemenea, compatibile cu prima generație de AirPods Pro și cu versiunea cu port Lightning a AirPods Pro 2, care a fost actualizată anul trecut cu USB-C. Apple vinde o carcasă cu USB-C pentru AirPods Pro 2 la prețul de 99 de dolari, dar carcasele USB-C ale lui Pillonel costă între 30 și 40 de dolari.

Pillonel a creat și o soluție pentru utilizatorii AirPods Max care nu doresc să plătească încă 549 de dolari pentru modelul nou cu USB-C. USB-C External Adapter pentru AirPods Max se conectează la portul Lightning și atârnă de partea de jos a cupelor. Nu este la fel de elegantă precum carcasele de protecție, dar este suficient de mică pentru a fi greu de observat atunci când folosești căștile.

FOTO via Ken Pillonel

Etichete: , , , ,

Sursa: via The Verge