WinRar a „arhivat” un tricou și îl vinde alături de alte produse vestimentare

Scris de | 3 octombrie, 2024
WinRar a „arhivat” un tricou și îl vinde alături de alte produse vestimentare

WinRar este de departe una dintre cele mai populare aplicații de PC, fiind folosit în toată lumea datorită faptului că este un software puternic, simplu și… gratuit. Desigur, RarLab, creatorii WinRar ar prefera dacă ai plăti pentru o licență după perioada de „evaluare”, însă software-ul poate fi folosit gratuit pentru totdeauna dacă pur și simplu ignori acel mesaj. S-ar putea însă ca fanii WinRar să plătească cu bani pentru un tricou real cu logo-ul aplicației care este „arhivat” și trebuie „dezarhivat” înainte de a fi purtat.

WinRar și Tern lansează o colecție vestimentară

RarLab a creat, în parteneriat cu Tern (o companie de modă pentru fanii internetului din Franța), o colecție de articole cu branding WinRar. Momentan au fost dezvăluite o geantă de piele care are forma iconiței WinRar, un bomber jacket și un tricou vidat, care este livrat într-un pachet tot inspirat de iconița WinRar.

Partea cea mai amuzantă și cea care îi va bucura cu siguranță pe fanii aplicației este că tricoul atunci când este livrat este mic, la fel ca fișierele în format .rar. Atunci când arunci tricoul în apă, acesta crește în dimensiuni și se „dezarhivează”, așa cum face și aplicația atunci când deschizi o arhivă.

Nu știm încă prețurile pentru aceste articole, însă Tern promite că o colecție întreagă de produse noi va fi listată pe site-ul său oficial, începând de mâine, 4 octombrie. Compania de modă pare că știe ce face, având chiar și un link care îi va atrage pe „internauții” cu vechime. Pentru a consulta oferta Tern, terbuie să accesezi adresa https://in.tern.et .

Probabil că produsele vor fi disponibile în ediție limitată, așa cum se obișnuiește în era „hype” a modei, iar produsele vor crește mult în preț pe piața second hand odată ce stocurile dispar, fiind considerate, probabil, obiecte colecționabile.