Energy Expo - Join the revolution

Sony a extins gama LinkBuds cu noi căști (LinkBuds Fit și LinkBuds Open) și o nouă boxă

Scris de | 3 octombrie, 2024
Sony a extins gama LinkBuds cu noi căști (LinkBuds Fit și LinkBuds Open) și o nouă boxă

Sony a adăugat noi membri gamei sale LinkBuds și anunță lansarea căștilor wireless LinkBuds Fit și LinkBuds Open, precum și noua boxă LinkBuds.

LinkBuds Fit

Căștile LinkBuds Fit vin cu noi suporturi denumite Air Fitting. Acestea au o extremitate moale și goală pe interior pentru a reduce contactul cu urechea și, prin urmare, și presiunea, în timp ce punctul de atașare pe ureche este curbat și dur, pentru a preveni căderea accidentală. Acest lucru înseamnă că pentru urechile mai mari se potrivesc mai bine în partea de sus a acestora, iar pentru cele mai mici, căștile se potrivesc confortabil în partea din mijloc. 

LinkBuds Fit sunt echipate cu Integrated Processor V2, același care se regăsește și pe modelul premiat WF-1000XM5. Acesta optimizează în timp real anularea zgomotului, în funcție de mediul înconjurător. Nu este singurul lucru împrumutat de la modelul de top, pentru că LinkBuds Fit se folosesc și de driverele Dynamic Driver X, integrate tot pe aceleași căști. Asta înseamnă că sunt compatibile cu High-Resolution Audio Wireless și DSEE Extreme. LinkBuds Fit mai includ funcții precum conexiunea Multipoint (posibilitatea de conectare la mai multe device-uri în același timp), control prin mișcările capului dar și control vocal, și Speak-to-Chat. Au o autonomie de aproape 21 de ore și sunt certificate IPX4 pentru rezistența la apă.

Căștile sunt disponibile pe culorile negru, alb, verde și într-o nuanță de violet creată în parteneriat cu Olivia Rodrigo. Totodată, datorită gamei de accesorii precum Fitting Supporters și fețele pentru carcasă disponibile pentru LinkBuds Fit într-o varietate de stiluri și culori, utilizatorii vor putea să-și personalizeze căștile și mai mult. LinkBuds Fit vor fi disponibile pe parcursul lunii octombrie la prețul recomandat de 1000 de lei.

LinkBuds Open

LinkBuds Open vin cu un design de tip „open-ring” și au suporturi de fixare noi și ușoare, disponibile într-o gamă variată de culori. La fel ca în cazul lui LinkBuds Fit, există o variantă de culoare violet, creată în colaborare cu Olivia Rodrigo, precum și una albă și neagră. Pentru sunet, a fost folosit tot Integrated Processor V2 și un driver în formă de inel de 11 mm special conceput. LinkBuds Open sunt compatibile, de asemenea, cu DSEETM (Digital Sound Enhancement Engine) și dispun de o tehnologie precisă de preluare a vocii pentru convorbiri.

Nu lipsesc funcțiile precum conexiunea Multipoint, Auto Play și Auto Switch, iar la nivel de autonomie vorbim de 22 de ore de ascultare și un rating de rezistență la apă de tip IPX4. LinkBuds Open vor fi disponibile pe parcursul lunii octombrie la prețul recomandat de 1000 de lei.

Boxa LinkBuds

LinkBuds vine cu funcția Auto Switch, care comută automat redarea între căștile LinkBuds și boxa LinkBuds, în funcție de context. Mai mult, cu funcția Quick Access utilizatorii se vor putea bucura de ascultare cu o singură atingere, iar Auto Play redă muzica în funcție de rutina specifică a fiecăruia. Sunetul este livrat de o unitate de difuzoare X-Balanced, un tweeter și radiatoare pasive.

Boxa poate fi luată oriunde cu ajutorul unei curele detașabile, și vine de asemenea cu un suport de încărcare. Este rezistentă la apă (IPX4, la fel ca și căștile), și are o autonomie de până la 25 de ore. Boxa Sony LinkBuds este disponibilă în culorile gri deschis și negru și va fi disponibilă pe parcursul lunii octombrie la prețul recomandat de 800 de lei.

Etichete: , , , , , ,