Oura Ring 4 promite date mai precise și autonomie mai bună, la un preț mai mare

Scris de | 3 octombrie, 2024
Oura Ring 4 promite date mai precise și autonomie mai bună, la un preț mai mare

Oura a anunțat Oura Ring 4, cea de-a patra generație a gamei sale de inele inteligente, care promite upgrade-uri majore, atât la nivel hardware, cât și la nivel software. În timp ce alte companii abia intră pe acest segment și se lovește de problemele de bază ale acestei categorii, Oura vine cu un design mai compact și mai confortabil, construcție din materiale noi și promisiunea unei autonomii crescute. De asemenea, prețul crește puțin față de Oura Ring 3, în timp ce abonamentul lunar, necesar pentru majoritatea funcțiilor, nu pleacă nicăieri.

Oura Ring 4 este mai compact și mai confortabil

Noul Oura Ring 4 se laudă cu o construcție din titan la exterior, în timp ce senzorii de la interior nu mai au domuri deasupra lor, fiind acum integrați mai bine în construcția dispozitivului. Toate modelele Ring 4 au formă complet dreaptă, fără acea variantă cu o secțiune dreaptă, iar Oura a crescut numărul de variante de dimensiuni. Există acum posibilitatea de a cumpăra Oura Ring în mărimi de la 4 la 15, de la variante între 6 și 13 anterior.

Compania spune că a adăugat noi dimensiuni mici datorită faptului că publicul feminin din categoria de vârstă 20-30 de ani alege mai des Oura Ring în ultima perioadă și există o cerere pentru noi opțiuni de acest gen.

La interior, Oura se laudă cu o creștere de 120% a calității semnalului care înregistrează starea sănătății, și o îmbunătățire cu 30% pentru pulsoximetru. Un nou algoritm va asigura  o citire mai precisă și la intervale mai mici pentru ritmul cardiac, iar eficiența algoritmului ar trebui să îmbunătățească și autonomia inelelor. Cel mai mare model, care oferă și cea mai mare autonomie, va putea atinge acum 8 zile de utilizare la o singură încărcare.

Prețul crește, iar variantele de culoare mai „frumoase” sunt mai scumpe

Odată cu lansarea Oura Ring 4 vine și o nouă aplicație, cu o interfață mai aerisită și restructurată pentru a integra toate funcțiile noi adăugate în ultimele câteva luni, organizată pe categorii mai ușor de accesat. Există acum o pagină principală cu informații rapide, o pagină „vitals”  cu informații pe larg și una „my health” care oferă statistici pe termen lung pe baza datelor înregistrate.

Pentru a avea acces la toate aceste date, înregistrate de un inel care costă, în variantă de bază 399 euro (de culoare argintie sau neagră), va trebui să plătești lunar 6 euro pe abonamentul lunar, sau 70 de euro anual. Oura Ring 4 este livrat și în variante mai scumpe, în funcție de culoarea aleasă. Versiunile șlefuite pe argintiu și gri costă 449 euro, în timp ce variantele Gold și Rose Gold costă 549 euro. Nu par să existe diferențe de materiale sau hardware între ele, ci doar de culoare și textură.

Oura Ring 3 rămâne în ofertă la prețul de până acum, dar va fi scos odată ce stocurile se vor epuiza.

Etichete: , ,

Sursa: The Verge