Energy Expo - Join the revolution

Episodul 2 al emisiunii connect are ca „invitat” special câinele robot de la Xiaomi

Scris de | 27 septembrie, 2024
Episodul 2 al emisiunii connect are ca „invitat” special câinele robot de la Xiaomi

Emisiunea connect continuă la Prima TV cu episodul 2 din sezonul secund, unul în care Claudiu Râpan are invitați ceva mai speciali în studio.

Xiaomi CyberDog 2 este cel mai nou câine robot lansat de compania din China, despre care am stat de vorbă alături de colegul nostru Andrei Brîndușescu. Specatcolul e garantat de toate funcțiile de care dispune patrupedul robot, inclusiv dansuri și chiar și cea de backflip.

Alături de gamerul nostru de serviciu, Andrei „Marinake” Marin am stat de vorbă despre cele mai noi lansări de jocuri care au avut loc în ultima vreme dar și despre titlurile care ar trebui să ne entuziasmeze pe finalul acestui an. Deci rămâneți pe recepție.

În plus, Andrei Brîndușescu ne prezintă părerea sa despre serialul-hit de pe Netflix, Monștri: Povestea fraților Lyle și Erik Menendez, unul care a șocat audiența din întreaga lume cu una dintre cele mai „twisted” povești despre criminali americani.

connect se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, pe Prima TV, iar toate episoadele de până acum sunt disponibile și pe Prima Play.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,