Energy Expo - Join the revolution

EA Sports FC 25, lansat oficial și în România. Cât costă

Scris de | 27 septembrie, 2024
EA Sports FC 25, lansat oficial și în România. Cât costă

Astăzi este ziua în care EA Sports FC 25 se lansează oficial. Jocul a fost deja disponibil într-o variantă „early access” încă de săptămâna trecută, pentru cei care au făcut pre-comandă a versiunii digitale a jocului în ediția „Ultimate”, iar abonații EA Play au avut deja la dispoziție 10 ore de gameplay din noul joc de fotbal, chiar înainte să îl cumpere. Începând de astăzi, însă, poți cumpăra EA Sports FC 25 chiar și din magazin, în format pe disc pentru console.

Jocul este disponibil pe disc pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S și X, iar pe Nintendo Switch acesta poate fi cumpărat și sub formă de cartridge. Jocul vine pe PC doar în format digital, însă dacă nu vrei să cumperi de pe aplicația EA sau de pe Steam direct, există și opțiunea de a cumpăra un cod digital online din alte magazine alternative.

Cât costă EA Sports FC 25 în România, în format pe disc

Varianta pentru Xbox este universală, deci poți juca jocul și pe console Xbox One și pe console Xbox Series, fără să cumperi ediții individuale, datorită Smart Delivery, care detectează automat consola. În cazul consolelor PlayStation, versiunea pentru PlayStation 4 funcționează și pe PlayStation 5, însă cea de PlayStation 5 nu poate fi rulată pe PlayStation 4. Atunci când introduci discul de PS4 în PS5, jocul va fi descărcat de pe PlayStation Store în format digital, însă îl vei putea rula doar cu discul în consolă.

Pentru cei care au ratat jocul de anul trecut, EA Sports FC 24, și nu au urmărit „drama” din jurul numelui, acesta este noul joc „FIFA” pentru 2024 și 2025. EA Sports și organizația FIFA au decis să nu mai continue parteneriatul început încă din 1994, iar EA a decis să continue să dezvolte jocuri de fotbal sub un brand propriu. Astfel, EA nu mai plătește licențele FIFA care valorau sute de milioane de dolari anual, și va păstra mai mult din profiturile jocului. FIFA a anunțat însă că va continua să caute un partener pentru a dezvolta un joc oficial.

Noul EA Sports FC 25 vine cu toate echipele la zi, un nou mod de joc 5v5 Rush, noi opțiuni tactice prin FC IQ și îmbunătățiri la nivelul realismului în simularea sportivă. Jocul include 19.000 de jucători realist recreați, peste 700 de echipe din toată lumea, 120 de stadioane și 30 de ligi precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LALIGA EA Sports și multe altele. Pe lângă toate acestea, există și fotbal feminin de câteva ediții deja cu ligi dedicate: UEFA Women’s Champions League, Barclays Women’s Super League, National Women’s Soccer League, D1 Arkema, Liga F și Google Pixel Frauen-Bundesliga.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,