Energy Expo - Join the revolution

Cum se va numi următorul procesor vârf de gamă de la Qualcomm

Scris de | 27 septembrie, 2024
Cum se va numi următorul procesor vârf de gamă de la Qualcomm

A sosit momentul să ne gândim deja la lansarea procesoarelor vârf de gamă care vor echipa următoarea generație de flagship-uri cu Android. Qualcomm și MediaTek ăși vor dezvălui, cel mai probabil, procesoarele de top în luna octombrie, iar valul următor de flagship-uri va debuta mai întâi în China și apoi la nivel global, până la sfârșitul anului sau începutul anului viitor. Deci, dacă te gândeai să-ți iei un flagship cu Snapdragon 8 Gen 4, se pare că Qualcomm are alte planuri legate de denumirea acestuia.

Leaker-ul Digital Chat Station a postat o imagine pe Weibo care prezintă un telefon cu branding-ul „Snapdragon Elite Gaming”.

Snapdragon Elite este brandingul oficial Qualcomm pentru experiența de gaming pe procesoarele Snapdragon, așa că postarea de pe Weibo nu sugerează nimic momentan, și nu ar putea fi considerată ca un indiciu clar al unui rebranding.

Cu toate acestea, Smartprix a găsit un vizual cu o reclamă, șters apoi, cu viitoarea serie Xiaomi 15, care sugerează că telefonul va veni echipat cu procesorul „Snapdragon 8 Elite”, în loc de Snapdragon 8 Gen 4. Deoarece este puțin probabil să fie vorba de un alt CPU, acest lucru sugerează că procesorul Snapdragon 8 Gen 4 ar putea fi redenumit Snapdragon 8 Elite.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via Android Authority