Energy Expo - Join the revolution

Realme lansează un „buton dedicat pentru controlul camerei foto”, la fel cum a introdus și Apple pe gama iPhone 16

Scris de | 26 septembrie, 2024
Realme lansează un „buton dedicat pentru controlul camerei foto”, la fel cum a introdus și Apple pe gama iPhone 16

Realme anunță că a lansat un buton dedicat pentru controlul camerei foto, la fel cum a lansat și Apple pentru gama iPhone 16. În afară de acest feature, au mai fost prezentate alte cinci, de către realme, în cadrul Cool Tech Event din luna august.

Un buton de control al camerei foto

Conceput pentru fotografia mobilă, butonul oferă o experiență nouă pentru controlul funcțiilor camerei. Utilizatorii pot glisa butonul pentru a ajusta focalizarea sau expunerea, îmbunătățind eficiența fotografierii.

Șase noi tehnologii

Dincolo de încărcătorul de 320 W, Realme a prezentat șase tehnologii-cheie din trei domenii: AI, performanță și imagistică.

  1. Realme introduce un buton solid cu funcționalitate glisantă, proiectat pentru o utilizare mai ușoară. Controalele tactile permit zoom instant și fotografii rapide.
  2. Primul ecran de smartphone antireflex, inspirat de structura ochiului de molie, reduce reflexiile cu până la 80%, oferind o textură asemănătoare hârtiei pentru o vizualizare confortabilă, chiar și în lumina soarelui. De asemenea, permite o vizibilitate mai clară la o luminozitate mai scăzută, ajutând la economisirea energiei bateriei.
  3. Tehnologia AI Motion Picture de la realme, utilizând NEXT AI, poate transforma o singură imagine într-un clip de 25 de cadre.
  4. Pentru gameri, Realme îmbunătățește experiența cu AI Gaming Super Resolution, care utilizează AI pe dispozitiv pentru a oferi imagini mai clare, reducând în același timp sarcina pe chipset.
  5. Vibrația îmbunătățită 4D Game oferă feedback personalizabil pentru peste 100 de acțiuni în joc, de la focuri de armă la pași.
  6. Cu Realme Holo Audio, poți ajusta poziționarea sunetului, asigurându-te că alertele de apeluri primite nu îți vor întrerupe jocurile.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,