HP aduce Inteligența Artificială pe imprimantele sale

Scris de | 26 septembrie, 2024
HP aduce Inteligența Artificială pe imprimantele sale
FOTO via HP

HP a făcut un anunț carfe se vrea a fi revoluționar, dar care nu are legătură cu utilizarea cernelii mai ieftine, produsă de alte companii, și nici cu o soluție pentru blocajele frecvente de hârtie sau problemele software enervante. În schimb, HP aduce inteligența artificială pe imprimantele sale.

Noul HP Print AI s-a lansat într-o versiune beta „exclusivă” și vine la pachet cu o funcție numită Perfect Output, menită să îmbunătățească printarea paginilor web. HP afirmă că această funcție va detecta automat conținutul nedorit, cum ar fi reclamele sau formatarea neobișnuită, permițând imprimarea doar a „textului și a imaginilor dorite”.

Printre alte îmbunătățiri, se numără și optimizarea imprimării foilor de calcul (sheets), asigurând păstrarea diagramelor și tabelelor pe o singură pagină, în loc să le împartă pe mai multe. Dar asta nu e tot. HP spune că poți folosi „comenzi conversaționale” cu Print AI pentru a transforma fotografiile în felicitări personalizate, adăugând stiluri și fonturi speciale. De asemenea, HP susține și că această tehnologie poate scala automat imaginile și poate elimina obiectele nedorite.

HP intenționează să lanseze noi funcții Print AI pe parcursul anului 2025. Totuși, nu s-a anunțat încă pe ce modele de imprimante va fi disponibil acest serviciu sau dacă va fi necesar să instalezi un software separat față de HP Smart pentru a beneficia de aceste funcții.

Etichete: , ,

Sursa: via The Verge