Energy Expo - Join the revolution

Cât te costă în plus pe lună să adaugi un membru „extra” pe contul Disney+

Scris de | 26 septembrie, 2024
Cât te costă în plus pe lună să adaugi un membru „extra” pe contul Disney+

Așa cum a promis anterior, Disney a început deja de ceva vreme să blocheze posibilitatea de a folosi conturi de pe platforma Disney+ la comun de utilizatori din gospodării diferite regiuni. Totuși, compania vine acum și cu o soluție pentru cei care vor în continuare să facă asta, desigur, contra cost. Astfel, gigantul media a anunțat că introduce în anumite regiuni (aproape în toată lumea), posibilitatea de a plăti extra pentru a adăuga alți utilizatori pe un cont.

Disney+ se inspiră de la Netflix și permite o plată lunară pentru a adăuga noi membri pe cont

Practic, soluția Disney+ este foarte similară cu cea de la Netflix. Atunci când contul este accesat din altă gospodărie, va apărea opțiunea de a adăuga un nou utilizator pe cont. Acel utilizator va avea propriul cont pe Disney+, dar va fi atașat unui cont deja existent, deci va plăti mai puțin pe lună decât dacă ar avea un cont propriu.

Condițiile pentru a adăuga un membru extra sunt destul de simple. Cel care se alătură contului  trebuie să aibă vârsta de 18 ani împliniți și să nu dețină un abonament Disney+ activ deja pe acel e-mail, și nici să nu fi avut în trecut un abonament pe care l-a anulat. Acesta poate accesa Disney+ din altă gospodărie, dar nu poate crea mai multe profiluri pentru a fi folosite de mai multe persoane ale acelei gospodării.

Este practic o soluție pentru familii prin poți adăuga părinții, sau invers, părinții pot adăuga copiii care pleacă la studii, dar care nu vor să plătească un abonament întreg.

Cât costă adăugarea unui nou membru

Prețul pentru România pentru a adăuga un nou membru pe un cont de Disney+ este de 17,99 lei pe lună, conform site-ului oficial, pentru abonamentul de bază, de 369 lei anual. Disney a anunțat însă că abonamentele vor fi modificate în curând, iar abonamentul de 369 lei nu va mai exista, fiind înlocuit cu două alte opțiuni. Cel Standard va costa 299 lei și va oferi acces doar la conținut Full HD, în timp ce abonamentul curent va deveni „Premium” și se va scumpi la 499 lei pe an.

Având în vedere că în SUA și alte regiuni, există un preț diferit pentru abonamentele cu și fără reclame pentru a adăuga noi membri, probabil că prețul va fi diferit și la noi pentru cele Standard și Premium.

Cum poți adăuga un Membru Extra la meu Disney+?

În prezent, opțiunea Membru Extra este disponibilă doar pentru abonamentele facturate direct de Disney+. Dacă sunteți titularul contului, puteți urma pașii de mai jos pentru a adăuga un Membru Extra la un abonament Disney+ eligibil:

  1. Accesați DisneyPlus.com pe un browser mobil sau web și conectați-vă.
  2. Selectați Profilul dvs.
  3. Selectați Cont.
  4. Selectați Membru Extra în secțiunea Planuri și Facturare.
  5. Revizuiți termenii și selectați Continuare.
  6. Revizuiți modificările aduse planului și selectați Continuare și Plătește.
  7. Introduceți adresa de e-mail a Membrului Extra și selectați Trimite Invitație.
  8. Alegeți Profilul existent pentru Membrul Extra sau alegeți Profil Nou dacă acesta este nou la abonament.
  9. Selectați Următorul pentru a trimite invitația.
  10. Pe pagina de confirmare, selectați Am înțeles! pentru a finaliza procesul.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,