Energy Expo - Join the revolution

Logitech lansează un mouse G502 de aluminiu, de colecție, cu ocazia aniversării a zece ani de la debutul modelului

Scris de | 25 septembrie, 2024
Logitech lansează un mouse G502 de aluminiu, de colecție, cu ocazia aniversării a zece ani de la debutul modelului
FOTO via Logitech

Logitech sărbătorește cea de-a 10-a aniversare a mouse-ului de gaming G502 cu o ediție limitată din aluminiu, numită G502 X Plus AL Edition. Acest model exclusiv păstrează aceleași funcționalități ca versiunea standard wireless G502 X, dar vine cu un șasiu din aluminiu și marcaje gravate cu laser, inclusiv un număr de serie unic între 1 și 502.

Un detaliu interesant este folosirea literei mari „L” în „AL Edition”, deși, tehnic, simbolul chimic pentru aluminiu ar trebui să fie cu „l” mic. Probabil, Logitech a dorit să evite confuzia între „Al” și „AI” (inteligență artificială).

În cei 10 ani de la lansare, G502 a devenit un reper în linia de produse de gaming Logitech. Modelul original era cu fir și este încă disponibil la prețul de aproximativ 50 de dolari. În 2019, versiunea G502 X a trecut la wireless cu dongle-ul Lightspeed de la Logitech, în timp ce versiunea cu fir a rămas o opțiune accesibilă pentru cei cu bugete mai mici.

Versiunea de top, G502 X Plus, pe care se bazează și ediția limitată, include un senzor de 25K DPI, mai multe efecte RGB și încărcare wireless cu mousepad-ul Powerplay de la Logitech, la un preț de 160 de dolari.

Cu toate acestea, G502 X Plus AL Edition nu este de vânzare. Logitech a anunțat că acest mouse din aluminiu „poate fi doar câștigat sau oferit cadou de către Logitech G sau de către parteneri membrilor comunității din întreaga lume”. Compania a oferit deja zece dintre acești mouse-uri prin intermediul contului Logitech G de pe platforma X. Dacă vrei să obții unul, ar cam trebui să fii atent la paginile de social media ale brandului.

Etichete: , , , ,

Sursa: via The Verge