Energy Expo - Join the revolution

Glorious Gaming a lansat GMMK 3, o tastatura cu peste un miliard de configurații hardware diferite

Scris de | 25 septembrie, 2024
Glorious Gaming a lansat GMMK 3, o tastatura cu peste un miliard de configurații hardware diferite

Glorious Gaming a anunțat lansarea simultantă a mai multe tastaturi, GMMK 3, cu peste 1 miliard de configurații hardware diferite.

GMMK 3 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al tastaturii, de la estetică, până la experiența de tastare și performanță, pentru a se potrivi cu experiența și nevoile lor în gaming.

Într-un studiu recent realizat de Glorious, s-a constatat că peste 85% dintre gameri consideră că personalizarea tastaturii este importantă, iar peste 50% dintre ei își schimbă capacele tastelor. Glorious își propune să le ofere utilizatorilor mai mult control și să simplifice personalizarea fiecărui aspect al tastaturii, nu doar capacele tastelor.

Aspect, tastatură, stil

Cu șapte puncte estetice diferite de personalizare, GMMK 3 le oferă gamerilor control asupra aspectului tastaturii, fie că doresc să o facă să corespundă cu configurația lor de gaming, fie ca vor sa o asorteze cu biroul de acasă. Rama superioară, rama inferioară, butonul rotativ, emblema, cablul USB, capacele tastelor și barebone-ul pot fi schimbate independent, cu ușurință, permițând-le utilizatorilor să își creeze tastatura pe care și-o doresc.

Experiență de tastare personalizată și adaptată

Pe lângă opțiunile estetice ale GMMK 3, există trei moduri de a personaliza experiența de tastare. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă variată de switch-uri, barebone-uri și O-rings pentru a găsi sunetul și senzația pe care le vor, fie că își doresc ceva estompat și amortizat, zgomotos și ascuțit, sau intens și înfundat. Există 14 opțiuni de switch-uri care vor fi lansate alături de GMMK 3, disponibile în variante liniare, tactile, care fac click, dar și silențioase, toate disponibile atât în versiuni HE (Hall Effect), cât și mecanice.

Barebone-urile și sistemul de module cu O-rings din GMMK 3 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a ajusta în detaliu experiența de tastare, cu o gamă de materiale pentru barebone-uri (plexiglas, FR4, aluminiu, alamă) și materiale pentru module (silicon dur, silicon moale/Poron).

Introducerea switch-urilor magnetice cu efect Hall 

Tastaturile GMMK 3 HE echipate cu switch-uri magnetice cu efect Hall oferă suport pentru declanșare rapidă, puncte de activare ajustabile și tastări dinamice 4:1. Toate tastaturile GMMK 3 HE sunt compatibile cu swith-uri mecanice cu 3 și 5 pini și cu gama completă de switch-uri HE care va fi lansată alături de GMMK 3, inclusiv cu tastaturile Panda tactil, Fox liniar și Raptor Clicky, disponibile pentru prima dată în versiuni HE.

Peste un miliard de combinații

Alături de GMMK 3, se lansează o nouă modalitate de a proiecta și achiziționa tastaturile, pe nume Boardsmith. Ea le oferă gamerilor șansa de a-și personaliza tastatura înainte de a o comanda. Utilizatorii Boardsmith beneficiază de un ghid pas cu pas pentru a-i ajuta să își creeze tastatura dorită, de la selectarea unei game de rame colorate și capace de taste în ediție limitată, până la alegerea switch-urilor și a barebone-urilor dorite.

Utilizatorii sunt ghidați pas cu pas în acest proces, cu sfaturi, mostre audio și imagini pentru a face totul mai ușor pentru cei care își creează prima tastatură. Toate tastaturile Boardsmith sunt asamblate manual de Glorious în Dallas, Texas și expediate în lume.

GMMK 3 este disponibilă în mai multe dimensiuni și opțiuni de conectivitate:

  • GMMK 3 & GMMK 3 HE 65% | 75% | 100% Conexiune prin cablu (8,000Hz Polling pe modelele HE)
  • GMMK 3 Pro și GMMK 3 Pro HE 65% | 75% | 100% Conexiune prin cablu (8,000Hz Polling pe modelele HE) și conexiune wireless duală 2.4Ghz/Bluetooth 5.2

Gama GMMK 3 este acum disponibilă pentru achiziție pe Gloriousgaming.com și la distribuitorii participanți la nivel global:

  • GMMK 3 de la 139,99 euro
  • GMMK 3 HE de la 209,99 euro
  • GMMK 3 Pro de la 259,99 euro
  • GMMK 3 Pro HE de la 329,99 euro

Etichete: , , ,