Energy Expo - Join the revolution

Dead Space, WWE 2K24 și un „dating simulator”, vin pe PlayStation Plus în octombrie

Scris de | 25 septembrie, 2024
Dead Space, WWE 2K24 și un „dating simulator”, vin pe PlayStation Plus în octombrie

Printre toate anunțurile legate de noi jocuri și actualizări pentru cele deja existente, conferința State of Play a mai inclus și un anunț care a trecut cumva pe sub radar: noile jocuri pentru abonații PlayStation Plus. Este vorba, din nou, despre trei titluri, toate compatibile cu PlayStation 5, dar numai două dintre ele sunt disponibile și pentru cei care încă folosesc un PlayStation 4. Vestea bună este că avem de a face cu jocuri recente, care vor putea fi descărcate începând cu 1 octombrie.

Noile jocuri de la PlayStation Plus vor putea fi revendicate pe 1 octombrie

Cap de listă pentru luna octombrie pe PlayStation Plus pare să fie WWE 2K24, cel mai recent joc de wrestling de la 2K Games. Colegul Andrei a testat acest joc în perioada lansării din această primăvară și a fost în special impresionat de multitudinea de moduri de joc și tipuri de meciuri disponibile, de grafica jocului, dar și de faptul că gameplay-ul este acum mai fluid decât în titlurile anterioare. Puteți citi review-ul complet chiar aici.

Dacă nu sunteți însă fani ai luptelor cu acrobații în ring, s-ar putea să fiți fani ai jocurilor de acțiune cu tentă horror. Întrucât vine perioada Halloween-ului, PlayStation pare că dorește să intre în atmosferă cu noul Dead Space. Acesta este un remake al jocului original care a pornit seria, construit de la zero pentru platformele moderne de gaming, precum PlayStation 5. În rolul lui Isaac Clarke, trebuie să explorezi nava spațială Ishimura și să supraviețuiești „coșmarului” de la bord, prin confruntări cu creaturile „necromorph” care te vânează la tot pasul.

În cele din urmă, Doki Doki Literature Club este un joc foarte „japonez”. Este o combinație de dating simulator cu tentă horror și cu grafică de benzi desenate manga. Povestea poate fi influențată de alegerile jucătorului, fiind disponibile multiple finaluri de explorat.

Jocurile de luna aceasta, adică Quidditch Champions, MLB The Show 24 și Little Nightmares II, sunt disponibile până pe 30 septembrie pentru a fi descărcate sau adăugate în colecția personală de titluri PlayStation Plus și vor fi înlocuite pe 1 octombrie cu titlurile de mai sus. Jocurile lunare de la PlayStation Plus sunt disponibile doar celor care sunt abonați ai serviciului, indiferent dacă sunt pe abonamentul Essential, Extra sau Premium.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , , , , , ,

Sursa: PlayStation