Energy Expo - Join the revolution

X nu te mai lasă să blochezi alți utilizatori

Scris de | 24 septembrie, 2024
X nu te mai lasă să blochezi alți utilizatori

Platforma de social media care se laudă că permite libertatea de exprimare a tuturor utilizatorilor săi va lua încă o decizie în acest sens, dacă ne luăm după viziunea patronului său, Elon Musk. O schimbare pe care nimeni nu a cerut-o va fi făcută și, în mod amuzant, va „bloca blocarea” altor utilizatori. Altfel spus, utilizatorii blocați de un cont vor putea să vadă ce postează acesta acum, fiind doar imposibil să interacționeze cu contul respectiv.

O sursă din interiorul X a celor de la The Verge a motivat implementarea noii funcții prin faptul că utilizatorii puteau oricum să vadă și să interacționeze cu conturile care i-au blocat doar prin trecerea pe un cont care nu era blocat.

Musk și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a dezactiva funcția de blocare pe X. În urmă cu mai mult de un an, anunța deja planul său de a șterge funcția de Block în totalitate, exceptând posibilitatea de a trimite mesaje private. Atunci scria că ștergerea funcției de Block ar fi „un feature”, și spunea că aceasta „nu are sens”. În mai, contul Engineering al celor de la X anunța că va schimba permisiunile pentru conturile blocate pentru a putea vedea conținutul postat de cei care i-au blocat, în așa fel încât să poată „identifica și raporta orice potențial conținut negativ pe care nu l-ar fi putut vedea înainte”.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: X is nerfing the block button: Blocked users will be able to see your posts