Energy Expo - Join the revolution

Noile căști Nothing Ear (Open) au apărut, cu tot cu specificații, înainte de lansare

Scris de | 24 septembrie, 2024
Noile căști Nothing Ear (Open) au apărut, cu tot cu specificații, înainte de lansare

Nothing intră într-o nouă zonă a căștilor, cele open-ear, în puțin peste o oră, având un eveniment în cadrul căruia vom vedea noile căști Nothing Ear (Open), programat pentru ora l6:00 (ora României). Cu toate acestea, ca mai tot timpul când vine vorba de un produs tech, avem deja aproape toate detaliile produsului înainte de lansarea oficială, cu tot cu imagini cu acesta.

Astfel, noile căști Nothing Ear (Open) au un design semi-transparent, clasic Nothing deja. Fiecare cască are un difuzor de 14,2mm, acoperit cu titan, și de asemenea fiecare are o baterie de 64mAh, la care se adaugă încă 635mAh în carcasa protectoare. Ele vor oferi opt ore de autonomie la o singură încărcare, iar cu tot cu carcasa vor ajunge la un maximum de 30 de ore. Pentru apeluri, cifrele oficiale spun că vor rezista 6 ore la o singură încărcare, respectiv 24 de ore de autonomie cu tot cu carcasă.

Căștile au suport pentru Bluetooth 5.3 și conexiune duală, astfel că pot fi conectate la două device-uri în același timp, și sunt certificate IP54 pentru rezistență la praf și picături de apă. Vin cu tehnologie AI Clear Voice pentru apeluri și un mod ultra-low latency, pentru gaming, și au chiar și suport ChatGPT, dacă ai un telefon Nothing. Nothing Ear (Open) nu au ANC (active noise cancellation), bineînțeles, datorită design-ului open ear, și vor fi disponibile, cel puțin inițial, doar într-o variantă albă. Prețul îl vom afla în cadrul evenimentului.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: Nothing Ear (Open) leaks in full ahead of imminent unveiling