Energy Expo - Join the revolution

Ne pregătim de cel mai important upgrade al gamei iPhone SE. Când se lansează următorul model

Scris de | 23 septembrie, 2024
Ne pregătim de cel mai important upgrade al gamei iPhone SE. Când se lansează următorul model
iPhone 14

Potrivit unor zvonuri, iPhone SE va avea parte în sfârșit de o actualizare „la zi”. Singurul smartphone de buget al Apple are un design învechit, împrumutat de la iPhone 8, lansat în 2017. Totuși, noul iPhone SE, care este programat pentru lansare la începutul anului viitor, ar putea veni la pachet și cu o creștere de preț.

Informațiile vin de la cunoscutul leaker Revegnus1, care susține că noul telefon ar putea costa în jur de 499 de dolari. Apple vrea să păstreze prețul SE sub 500 de dolari. Ca o comparație, modelul de bază iPhone 16 pleacă de la 799 de dolari pentru varianta de 128 GB.

Mark Gurman de la Bloomberg a dezvăluit, de asemenea, câteva informații despre noul iPhone SE. Se pare că acesta va folosi designul iPhone 14, cu un aspect mult mai modern, ecran mai mare și fără buton Home. Acest lucru înseamnă că se va lansa și cu notch-ul mare în partea de sus, un detaliu pe care unii utilizatori îl vor aprecia, iar alții nu.

Poate cel mai interesant aspect este faptul că Gurman a afirmat că noul SE va fi pregătit de Apple Intelligence. Asta înseamnă că cel mai promovat feature din prezent al Apple va fi disponibil și pe telefonul de buget. De asemenea, situația mai indică faptul că SE va avea cel puțin 8 GB de RAM, capacitatea minimă necesară pentru funcțiile AI.

Totuși, iPhone 15, în varianta non-Pro, nu va primi update la Apple Intelligence.

Asta înseamnă că SE va deveni automat o modalitate mult mai ieftină de acces la noua experiență iOS pe care Apple vrea s-o creeze. Principalul competitor al SE, Galaxy S24 FE de la Samsung, urmează să fie și el lansat anul viitor alături de seria S25. Modelul de buget de la Samsung nu va avea parte, însă, de o schimbare la fel de radicală. Ambele telefoane se vor încadra cu siguranță în segmentul best-buy în 2025.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via PhoneArena