Energy Expo - Join the revolution

Jony Ive, fostul designer de la Apple, lucrează împreună cu Sam Altman de la OpenAI pentru a dezvolta un „produs hardware AI”

Scris de | 23 septembrie, 2024
Jony Ive, fostul designer de la Apple, lucrează împreună cu Sam Altman de la OpenAI pentru a dezvolta un „produs hardware AI”
FOTO via Getty Images

Anul trecut au apărut destul de multe zvonuri care păreau să indice către o colaborare între fostul designer Apple, Jony Ive, și CEO-ul OpenAI, Sam Altman, însă, până acum, cei doi au păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect.

Totuși, într-un interviu publicat în The New York Times, Ive a confirmat că firma sa, LoveFrom, se ocupă de designul unui produs AI la care lucrează împreună cu Altman. Alături de ei mai sunt Tang Tan și Evans Hankey, care au deținut și ei, la rândul lor, roluri importante în cadrul departamentului de design la Apple.

În prezent, o echipă de aproximativ zece angajați este implicată în proiect, iar aceștia lucrează într-o clădire de birouri din San Francisco, una dintre proprietățile pe care Ive le-a achiziționat recent. Cu toate acestea, nu se știu încă prea multe despre produsul la care se lucrează.

De când a părăsit Apple, în 2019, pentru a fonda LoveFrom, firma de design a lui Ive a lucrat la un font și chiar și la „un nas roșu de clovn”, însă nu am apucat să vedem prea multe produse hardware, cu excepția notabilă a unui pickup de 60.000 de dolari. Deși un produs AI pare să fie pe radarul lui Ive, nu există încă un termen concret pentru lansarea acestuia.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via Engadget