Energy Expo - Join the revolution

Civilization VI și Street Fighter IV vin pe Netflix Games. Noi trailere pentru seriale bazate pe jocuri video

Scris de | 23 septembrie, 2024
Civilization VI și Street Fighter IV vin pe Netflix Games. Noi trailere pentru seriale bazate pe jocuri video

Netflix a anunțat săptămâna trecută o grămadă de noutăți care au legătură, în special, cu gaming-ul. Compania a anunțat noi jocuri care vor veni pe serviciul său de jocuri, Netflix Gaming, care este integrat în abonamentul de filme și seriale. Acesta oferă acces, exclusiv pe iOS și Android, la multe jocuri populare, iar cele mai noi adiții sunt jocuri cu renume, care au spart recorduri de vânzări pe platformele „de casă”, precum Civilization și Street Fighter.

Ce jocuri noi au fost anunțate pentru Netflix Games

Primul dintre cele două jocuri „flagship” care se alătură abonamentului Netflix sunt Civilization VI, unul dintre cele mai populare jocuri de strategie de pe PC, care vine pe mobil în cadrul abonamentului în ediția Platinum Edition. Al doilea este Street Fighter IV „Champion Edition”, în varianta de mobil, care include toți cei 32 de luptători ai jocului original care s-a bucurat de o popularitate imensă pe Xbox 360, PlayStation 3 și PC în urmă cu mai bine de 15 ani. Acesta din urmă vine și cu un mod multiplayer, care permite meciuri online între abonații Netflix.

Alături de aceste jocuri, și altele au fost confirmate pentru lansare pe serviciul Netflix Games. Vorbim despre alte hit-uri precum Don’t Starve și Monument Valley, Spongebob Bubble Pop F.U.N, Battleship și titluri mai noi precum Tales of the Shire, Lab Rat, Carmen Sandiego sau jocul Squid Game, dezvoltat chiar de Netflix. Alături de acestea, și un joc Rebel Moon a fost anunțat oficial

Serviciul de streaming pregătește multe seriale bazate pe licențe de jocuri video

Pe lângă aceste jocuri, Netflix a făcut și câteva anunțuri legate de noi seriale de animație bazate pe jocuri video. Am atașat mai jos trailere pentru un serial Devil May Cry, serialul Tomb Raider, anunțul serialului Splinter Cell, sezonul 2 din serialul Arcane (bazat pe League of Legends) și confirmarea unui nou serial în universul Cyberpunk 2077.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,